Дневни хороскоп за 4. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 4. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Радни дан Овновима доноси доста обавеза и нестрпљења када је покретање неких иницијатива у питању. Покушајте да избјегнете импулсивне реакције. Импулсивност и доношење наглих закључака нису пожељни када је љубавна сфера у питању, будите опуштенији.

Бик

Солидна и енергична радна седмица је пред Биковима, обратите пажњу на могуће мање неспоразуме у комуникацији са пословним окружењем. Будите шармантни и опуштени и проведите пријатне тренутке уживајући у новом познанству које би данас могло да се укаже на вашем љубавном хоризонту.

Близанци

Доста посла је данас пред типичним представницима Близанаца, гдје ће имати прилике да покажу своје комуникацијске вјештине, посебно уколико сте везани за пословање са иностранством или на неки начин са путовањима.

Рак

Наставља се период повољних околности на раковском професионалном плану па се уз добру организацију и расподјелу обавеза не очекују већи проблеми. Слободни Ракови имате опцију за нове и врло занимљиве контакте и то најприје преко пријатеља и друштвених мрежа.

Лав

Уколико се будете држали реалних чињеница и обуздавали повремене налете нестрпљења без већих тешкоћа би требало да савладате потенцијалне изазове који вас могу очекивати већ на самом старту ове радне седмице.

Дјевица

Од самог старта послови ће ићи спорије него што би требало и то ће се одражавати на ваш нервозан став. Уколико вам обавезе дозволе, лијеп дан бисте могли да очекујете и на љубавном плану, гдје није искључено да вас драга особа изненади неким финим знаком пажње.

Вага

Повећан обим посла очекује Ваге, ништа страшно, потребно је да се мало боље организујете и рационалније распоредите енергију. Слободне Ваге, много приче и лијепих дешавања вас очекује и данас, посебно уколико сте упознали нову симпатију.

Шкорпија

Врло добар почетак радне седмице уз велико ангажовање је пред Шкорпијама. Обавеза има на претек, али појавиће се и нове пословне могућности. Дан није лош да се позабавите љубавном сфером, под условом да вам пословне обавезе не одузму сувише драгоцјеног времена.

Стријелац

Доста обавеза у вези прије свега за поље комуникације и техничке организације очекује Стријелчеве овог понедјељка. Проблеми који су кулминирали током претходног периода сада се полако смирују и ви можете наћи право, заједничко рјешење.

Јарац

Радни дан не би требало да донесе веће изазове код већине Јарчева када је у питању обављање основних активности. Дан је повољан да све замишљене љубавне акције спроведете у дјело без проблема. Можда репризирате дочек.

Водолија

Обратите посебно пажњу на формалности и папирологију да вам неки ситни пропуст није промакао, како бисте избјегли плаћање пенала. Није искључено да вас данас не заинтригира позив од старе симпатије или особе из ваше љубавне прошлости.

Рибе

Мање више солидан дан је пред Рибама да своје зацртане обавезе обаве на начин на који су замислиле. Чувајте се злобних коментара који могу пристизати из редова конкуренције. Период је преиспитивања ваших релација са партнером, зато будите опрезни немате само ви лупу има и друга страна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана