Дневни хороскоп за 4. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 4. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Будите умјеренији у захтјевима према вољеној особи. Пријаће вам сусрет са блиским пријатељима и нечија пажња. Нечија прича на вас оставља супротан ефекат. Нема потребе да се расплињавате на различите стране и да се оптерећујете амбициозним циљевима. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Бик

Покажите више стрпљења у нечијем друштву. Партнер на различите начине искушава вашу емотивну наклоност и вољу. Сарадници не испуњавају свој дио обавеза, што се аутоматски одражава на заједнички успјех и вашу мотивацију. Уживајте уз садржаје који вас опуштају и релаксирају.

Близанци

Дјелујете забринуто. Али избјегавајте принцип кажњавања или ривалство у односу са вољеном особом. Имате предосјећај да вас неко заварава или да вам измиче добра пословна прилика. Сачекајте на боље услове. Важно је да правилно контролишете своје унутрашње конфликте.

Рак

Партнер не може да вам дочара све оно што бисте желели да чујете или видите. Нажалост, остајете ускраћени за различите потребе. Не вјерујете у нечија поновљена обећања, стога тражите убједљиве доказе или додатну гаранцију за пословни договор. Вечерње сате планирајте да проведете у интересантном друштву и у опуштеној атмосфери.

Лав

Неко вас иритира својим понашањем и коментарима. Често губите стрпљење пред једном блиском особом. Немојте дозволити да вас неко оптерећује погрешним идејама или да вас условљава. Будите промишљени.

Пријаће вам психофизичка релаксација.

Дјевица

Не разумијете довољно партнеров став о заједничком проблему, имате утисак да се налазите на супротним странама. Избјегавајте сумњиве околности и пажљивије анализирајте своје сараднике. Понекад постоје скривени детаљи, које се теже уочавају. У вечерњим сатима пријаће вам излазак, шетња или емотивни сусрет.

Вага

Неко је на вашој страни, чак и када постоје различита интересовања или приоритети. Налазите се у позитивном окружењу.

Нечија услуга има велику цијену, стога тражите једноставније рјешење или повољнију пословну варијанту.

У вечерњим сатима пријаће вам омиљена забава у познатом друштву.

Шкорпија

Очекује вас неразумијевање или нова расправа у сусрету са вољеном особом. Различито сте оријентисани. Потребно је да довршите неке започете послове, чак и када постоје различита мишљења међу сарадницима.

Потрудите се да разријешите своје унутрашње конфликте.

 

Стријелац

Контролишите своје афекте и негативне страсти у вашем односу, немојте дозволити да вас неко наведе на погрешно понашање.

Очекује вас ново или поучно искуство у сусрету са сарадницима. Подстичите код себе радозналост духа и креативно расположење.

Пријаће вам боравак у природи или нека спортска активност.

Јарац

Будите искрени у сусрету са вољеном особом. Узајамно повјерење је неопходно и дјелује љековито.

Уколико вам се не допада нечије понашање покушајте да контролишете своју осујећеност или незадовољство.

Обратите пажњу на правилнију исхрану и на здравији начин живота.

Водолија

Избјегавајте еуфорично расположење у друштву вољене особе на такав начин. Пажљивије анализирајте своје сараднике и њихову реакцију. Понекад је тешко утврдити праву истину и нечије скривене намјере.

Пријаће вам лакша дијета и витаминска исхрана.

Рибе

Ваше незадовољство је пролазна фаза. Ситна пребацивања и емотивне жаоке само погоршавају заједнички однос. Велики ефекти понекад брзо ишчезавају. Нема потребе да се поводите за лажним утисцима о пословним приликама. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу, важно је да се опустите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана