Дневни хороскоп за 4. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 4. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 4. децембар вам доноси неочекивану вијест на пољу финансија. Уколико су се појавили додатни трошкови, не очајавајте. Прихватите помоћ од особе из пословног окружења и ослоните се на партнера који вам већ неко вријеме замјера на недостатку пажње.

Бик

Ваш дневни хороскоп вам најављује препреке које ће бити лако премостиве. Уколико тренутно преговарате о неком важном послу, могуће је да су вас неспоразуми у комуникацији довели до компликација.

Близанци

Звијезде вам предвиђају сјајно расположење и невјероватну енергију! Шта год данас да урадите, ићи ће вам од руке, а исплатиће вам се вишеструко. Не заборавите на људе који су вам се нашли кад вам је било тешко.

Рак

Емоције су у фокусу вашег дневног хороскопа, данас слиједе бројна дешавања на приватном плану. Чини се да сте на клацкалици и да бирате између двије стране, али савјет је да се не фокусирате на прошлост.

Лав

Дневни хороскоп за 4. децембар вам савјетује да будете опрезни ако склапате важан уговор. Добро провјерите све детаље или послушајте стручније лице уколико сте несигурни.

Дјевица

Превише обавеза може да изазове појачан стрес, али савет је да не покушавате да постигнете немогуће. Довољно је да урадите онолико колико можете и потрудите се да пронађете хоби или било какав вид релаксације.

Вага

Дневни хороскоп за 4. децембар је у знаку конфликата. Смета вам неправда која је везана за породицу, а упорно се трудите да сакријете право мишљење. Данас је вријеме да све изађе на видјело, наоштрите се добрим аргументима.

Шкорпија

Данас сте склони нервози, претјераним реакцијама и брзим одлукама. Потрудите се да не реагујете тако на послу, надређени могу погрешно да вас схвате, не схватајући расијаност која вас обузима. Бивше љубави се мотају око вас.

Стријелац

Данас можда остављате негативан утисак на некога ко вам је близак. Размислите да ли сте својим поступцима заиста испали нефер према најближој особи, требало би да знате да нисте увијек у праву. Не тврдите пазар, то не може ништа добро да вам донесе.

Јарац

Данас добијате неочекивани новац! Могуће је да се ради о пословима које сте давно обавили, али нисте добили заслуге када је требало. Вријеме је за шопинг, почастите се куповином и спремите на озбиљан разговор са партнером.

Водолија

Не потискујте своја осјећања данас. Будите искрени према особи која вас је освојила за кратко вријеме и саопштите јој какве намјере имате. Данашњи дан биће препун дубокоумних разговора, а неке тајне могу да испливају на површину.

Рибе

Дневни хороскоп за 4. децембар вам најављује одличну понуду која је везана за посао! Може да се деси да стиже захваљујући особи коју сте недавно упознали преко заједничких пријатеља, ово сте чекали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана