Дневни хороскоп за 31. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 31. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Пожељећете да никоме не полажете рачуне, чак ни надређенима. Обратите пажњу на партнерове потребе, јер је он захваљујући неким вашим претходним поступцима на добром путу да докаже себичну страну своје личности. А то вам се никако неће допасти. Могућа упала крајника.

Бик

Ово је прави дан за озбиљне разговоре и планове, имаћете подршку надређених. Завирићете дубоко у своје срце и тражити одговор на многа питања. Ако сте слободни, од проводаџисања нема ништа. Мораћете сами да кренете у акцију, очекујте подршку блиских особа.

Близанци

Спремни сте да уђете у ризичан посао. Надате се профиту. За вас ће ово бити врло миран и хармоничан дан. Бићете расположени да свом партнеру дате најбољи дио себе. Своје слободно вријеме проводићете у пријатној комуникацији. Назеб, блажа прехлада.

Рак

Финансије су врло напете, а послови у застоју. Обострано повјерење влада у вашој емотивној вези и у овом дану неће бити неких већих проблема. Коментари и савјети су вам можда потребни, али никако када је ваш љубавни живот у питању. Присутна нервоза.

Лав

Околности које вам се намећу захтијевају опрезност у пословању. Нисте спремни за компромис, а захтијевате га од партнера. Такво ваше понашање може резултирати партнеровим испадом. У пословном окружењу се крије ваш тајни обожавалац. Повишена температура.

Дјевица

Због недостатка самопоуздања и иницијативе пропустићете пуно могућности за успјех. Ако се одважите и истрајете, на крају може испасти много боље него што сте у први мах претпоставили. Сексуални живот је врло динамичан и пун непредвиђених околности.

Вага

Рецепт за пословни успјех гласи: будите на правом мјесту у право вријеме. Ни ви ни ваш партнер не спадате у категорију људи који се задовољавају обичним потребама. Функционишете готово беспријекорно. Укините масну брзу храну. Обратите пажњу на ваше најближе.

Шкорпија

Оптерећеност финансијама пријети да пређе у хроничан проблем. Ваша окренутост личним интересима није нешто што ће одушевити партнера и он мање него икад има потребу да вас прати и угађа вам. Укључите га у своје планове, имајте разумијевања за друге.

Стријелац

Спремни сте на велика пословна улагања и нећете погријешити, осјећате да можете постићи све. Постајете свјесни чињенице да поред себе заиста имате неког вриједног пажње и достојног планирања заједничког живота. Ситни проблеми с партнером због обостраног претјеривања.

Јарац

Сачувајте своје идеје за себе како их други не би присвојили. Ако сте међу онима који су недавно прекинули везу, већ осјећате побољшање, враћате се себи. Можете срести особу која ће бити врло заинтересована за даљи контакт са вама. Ситније повреде.

Водолија

Сада није тренутак да тврдоглаво истрајавате у реализацији пословних идеја. Заиста ћете уживати, а партнер ће дати све од себе да вам дан буде незабораван. Ово је један од ријетких дана када излазите у сусрет својим потребама. Опрезност у саобраћају.

Рибе

Вриједни сте и одговорни, па можете очекивати напредовање. Свакако нећете остати сами, једино ако из неког само вама знаног разлога одбијете сусрет са занимљивом особом. Недавно сте прошли кроз кризу, али вашем љубавном животу слиједи знатан препород.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана