Дневни хороскоп за 31. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 31. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Овај радни би могао да протекне у нешто опуштенијем и сасвим задовољавајућем пословном ритму за већину особа рођених у знаку Овна. Опуштено ће бит и на вашем љубавном плану. Пожељно је да више излазите и проводите вријеме са пријатељима, пријаће вам. Могућа осјетљивост бубрега, мокраћних канала.

Бик

Врло добар радни дан је пред Биковима. Могуће је да вам се отворе неки канали комуникације са иностранством, неочекивано. Није искључено и да вас драга особа изненади неким необичним приједлогом. Здравље врло добро.

Близанци

Постоји могућност да направите бар један врло добар договор и остварите сарадњу која обећава стабилност на дуже стазе. Слободни, евентуално вам се преко посла може намјестити која прилика за лагани флерт, ћаскање. Врло добро, пише Астропутник.

Рак

Могу вам се отворити нове шансе за напредовање преко неких нових сарадника. Нема препрека на вашем пословну путу данас. Слободни, нека стара комуникација може поново постати нова. Некоме сте неодољиво привлачни и неће лако одустати. Здравље врло добро.

Лав

Ако сте себи данас поставили више професионалних циљева, храбро напред. Имате реалне шансе да их већину остварите, само се потрудите да не распете превише енергије. Могућ је краћи службени пут. Потребно је да вас двоје само мало спустите лопту око неких питања у којима се иначе не слажете и већи део проблема ћете ријешити. Здравље врло добро.

Дјевица

Ова сриједа доноси вам могућност за покретање неке идеје одраније или да успоставите неку нову сарадњу.Требало би да имате повољну климу у сфери љубави. Можете упознати особу која је баш по вашој мјери и која ће показати да сте на истим таласним дужинама. Јачајте имунитет.

Вага

Неке повољне пословне информације могле би данас пристићи Вагама и додатно им дати вјетар у леђа на пословном пољу. Бавите се дугорочним плановима. На љубавном плану данас можете очекивати неколико лијепих сатисфакција за све што сте урадили за вољену особу у претходном периоду. Уживајте. Водите рачуна о исхрани.

Шкорпија

Нечија помоћ и те како вам може значити да неке ствари ријешите на лакши и једноставнији начин. Имате леп период пред вама за уживање у готово свему што пожелите на љубавном плану. Немојте то прокоцкати. Могућа осјетљивост уринарног тракта.

Стријелац

Требало би да радите на склапању дугорочнијих послова и уговора на дуже временске рокове. Потенцијални сукоб мишљења са вољеном особом око неких битних питања можете превазиђи уколико се обоје одлучите на неопходне уступке. Здравље без значајнијих упозорења.

Јарац

Није лош дан да већина Јарчева професионално буде успјешна. Код неких од вас покренуће се питања и ситуације које су дуго биле закочене или блокиране. Врло добар дан можете очекивати и на пољу љубави, посебно ако сте недавно остварили контакт са старом симпатијом. Могући проблеми са кичмом, кољенима, зглобовима.

Водолија

Током овог радног дана типични представници Водолије могу очекивати пар пријатних изненађења, прије свега од најближих пословних сарадника. Како год да се посматра, ово би могао да буде сјајан дан за ваше љубавне активности, само је питање шта конкретно желите. Могуће респираторне тегобе.

Рибе

Потребно је да се покренете из пасиве. Од вас ће се захтијевати да будете одлучни и спремни на промјене које ће услиједити.

Нема препрека ни овог дана на вашем љубавном путу. Пријао би вам неки заједнички излазак или дружење у кругу пријатеља. Довољно се наспавајте, потребан вам је одмор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана