Дневни хороскоп за 31 август

Г.С.
Дневни хороскоп за 31 август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Радни полет који вас је ухватио почетком љета и даље вас држи. Уласком Сунца у знак Лава добили сте и додатну енергију. Имаћете енергије да се носите с разним проблемима на које бисте могли наићи, а каријера ће вам ићи само узлазном путањом.

Бик

Прелазак Сунца у Лава пословно вам је донио одређене напетости, али ништа с чиме се ви не можете носити. Овај мјесец вам је наклоњен па ћете моћи постићи много за своју каријеру и да се уопште не појављујете на радном мјесту. Транзитом Венере, ваше владарке, осјетићете благи пад енергије.

Близанци

Сунце у Лаву доноси вам способност ношења с пословним проблемима иако вам је посао тренутно задњи на листи приоритета. Ако можете овај мјесец искористити за годишњи одмор, то би вам било најбоље, али ако морате да радите, онда се немојте хватати нових послова или пројеката.

Рак

Осјетите ли претјеран притисак унутар породице, посао може бити оаза у којој ћете наћи потребан мир. Овај мјесец доноси вам могућност финансијског добитка. Што се ви више посветите проблемима с новцем то ћете боље резултате моћи остварити на свом кућном буџету.

Лав

Интензивни планетарни утицај доноси вам повољне пословне прилике, али и повећан обим посла. Ово је одличан мјесец за почињање нових послова и дугорочних пројеката. Цијела плејада планета уротила се како би вам помогла на сваком кораку који замислите.

Дјевица

Имате контролу над догађајима око себе, а то је  најважније за вас. Вриједни сте и врло ефикасни па вам је  самопоуздање на високом нивоу. То увијек доноси позитиван учинак на послу у којем ћете постићи све што желите. У другој половини мјесеца започиње ваше интензивно раздобље па настојте до тада мало и одморити и прикупити енергије за те дане.

Вага

Марс и Сатурн дају вам енергију за посао. Бићете изузетно спремни и вољни на тежак рад, поготово ако сте се досад успјели мало и одморити. Јаке планетарне констелације донијеће вам многе новости и пројекте па ћете морати бити врло активни да бисте сустигли све што се догађа око вас.

Шкорпија

Преузимате контролу над својим послом. Иако се обавезе гомилају чини се како сте коначно задовољни својом улогом и позицијом на послу. Све је у такмичарском духу, али ви сте слободни унијети своју креативност и то је све што вам је требало да бисте се осјећали како треба.

Стријелац

Повољна ситуација од почетка љета и даље се наставља. Добар Меркур води вас на право мјесто у право вријеме. Припазите само почетком мјесеца јер би вам се претјерано рискирање могло негативно вратити. Крај мјесеца доноси вам назад ствари које нисте одрадили на вријеме.

Јарац

Коначан одлазак Сунца из Рака у Лава доноси вам покретање пословне енергије која се била успавала. Вријеме је да се тргнете и кренете напријед, јер вам планете доносе конкретну помоћ у остваривању ваших идеја и планова. Повољни Сатурн и Марс донијеће вам успјех у каријери и напредак.

Водолија

Сунце у Лаву ове године ће ипак другачије дјеловати него иначе на пословне подухвате које имате у плану или их желите завршити. Нептун ће вам омогућити закључивање односа који вам нису набоље сјели, а Марсов аспект с Плутоном дати потребну агресивност и пробојност кад су у питању нови пројекти и идеје.

Рибе

Питање финансија полако излази из фокуса, долази вријеме стабилнијих финансија и могућности за квалитетнији и мирнији рад. Распоред планета повољнији је за доношење пословних одлука него за њихово провођење, које ће ипак причекати октобар. Међутим, добро би било искористити август за детаљно планирање и квалитетну припрему.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана