Дневни хороскоп за 31. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 31. август

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Потребно вам је нечије присуство и пажња. Само особа која вам је емотивно блиска, умије да вас орасположи на прави начин. Имате добар план, али постоје изненадне ситуације које вас ометају да остварите све своје пословне намјере.

Бик

Прати вас романтично расположење, тако да нечије ријечи или поглед у вама подстичу лавину позитивне енергије и осјећања. Дјелујете сналажљиво у различитим ситуацијама, све планиране обавезе можете да завршите по убрзаном поступку.

Близанци

Уколико вас оптерећују нове емотивне сумње, разговарајте искрено са вољеном особом и инсистирајте на доказивању истине. У заједничком интересу је да се актуелни проблеми решавају у најкраћем року и без додатних компликација.

Рак

Немојте дозволити да неко заокупља партнерову пажњу. Важно је да правилно усмјерите своје мисли и да елиминишете различите неугодности. Ако се добро информишете о пословним приликама и будете предузимљиви, очекује вас двоструки добитак.

Лав

Ваше расположење може да се схвати на различите начине, а партнер нема превише разумијевања за ваше изговоре. Добијате погрешне информације о пословним приликама. У сусрету са сарадницима избјегавајте претјерану разметљивост.

Дјевица

У односу према вољеној особи довољна је једна ријеч или поступак да вас приближи неким заједничким циљевима. Уколико сте довољно способни, предстоји вам вриједан добитак и морална сатисфакција. Немојте пропустити добру прилику.

Вага

У љубавном односу није дозвољено све што прижељкујете, али нема разлога ни за лажну скромност. Бирајте увијек најбоље рјешење. Различите околности су на вашој страни. Налазите се у сјајној прилици да остварите успјешне резултате.

Шкорпија

Имате утисак да вољена особа не разумије ваше намјере. Свако од вас је прича за себе, са тајанственим уводом и необичним понашањем. Оптерећени сте различитим обавезама, али околина очекује да рјешавате питања од заједничког интереса и да дјелујете довољно ефикасно.

Стријелац

Непотребно бринете због нечијег понашања. Никако да ускладите своје жеље и потребе у односу са вољеном особом. Заинтересовани сте за послове који доносе новчану надокнаду или материјалне аспекте. Не устручавате се да затражите оно што вам припада.

Јарац

Размислите на који начин треба да анимирате једну особу. Избјегавајте ривалство или такмичарске улоге у односу са љубавним партнером. Немојте очекивати немогућа рјешења, већ прикупите све неопходне информације о добрим пословним приликама.

Водолија

Очекује вас пријатно изненађење и гест пажње са нечије стране. Покажите своју искрену захвалност. На крају, добро се добрим враћа. Потребно је да повучете низ добрих потеза. Нема разлога да се колебате око познатих правила или утврђених интереса у заједничкој акцији.

Рибе

Реагујете раздражљиво, претјеривање у изливима осјећања љубоморе дјелују иритирајуће на вољену особу. У пословним сусретима понекад треба имати довољно мудрости и прећутати различите коментаре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана