Дневни хороскоп за 30. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Морате се усмјерити на оно што нисте завршили током недјеље, а то вам тешко пада. Мозак вам је на десетој страни и биће вам потребна организованост да све приведете крају. Стоји незадовољство емотивним животом.

Бик

Свјесни сте да сте постигли задовољавајуће резултате по неким питањима, али вам се и даље чини да је “оно право” далеко од вас. Пустите нека све иде неким својим током. Дан је у емотивном смислу одличан и предстоји вам романтичан контакт са партнером.

Близанци

Заиста нема разлога за пролазно нерасположење. Оно што је било могуће покренути, урадили сте, а оне ствари које су и даље у застоју или неријешене, пролонгирајте за наредну недјељу. Чини вам се да је емотивни партнер дистанциран и далек.

Рак

Иако сте сигурни да сте одрадили све оно што је било у вашој моћи, ипак сте забринути како ће се надаље одвијати неке битне пословне ситуације. Плашите се да се нешто не догоди у посљедњем тренутку. Превише очекујете од комуникације са једном особом.

Лав

Ви сте се у посљедњем тренутку сјетили да неке ствари нисте урадили. Или вам је ипак неко скренуо пажњу на ваш пропуст. Шта год да је, слиједи вам пар сати испуњених журбом и нервозом. Очекујете да се партнер труди око вас, а ви нећете ни прстом да мрднете.

Дјевица

Као да се све уротило да вас онеспокоји, успори, заблокира. Не знате гдје ударате од посла, а на крају некако испада да морате испочетка. Ни у емотивном сегменту не цвјетају руже. Никако да допрете до вољене особе и направите прави договор.

Вага

Врло су вам засметали поступци неких особа из пословног окружења, али сте свјесни да морате да одржите коректне односе. У себи ћете се нервирати. Ако сте слободни, поподне и вече ћете провести у оквиру породице. Заузети - лијеп дан је пред вама.

Шкорпија

Испашће да су најтеже и најнепријатније обавезе остале за сам крај недјеље. Иако вам није ни до чега, морате да прионете на посао. Данас можете бити и разочарани или збуњени неким поступцима од стране особе која вам се допада, чак и пријатеља.

Стријелац

Толико ће вас исцрпити контакти са неким људима да у појединим тренуцима можете осјећати да сте у потпуности исцијеђени. Не нервирајте се, повуците се и одморите, биће дана за побједу. Тешко да ћете данас имати жељу да било гдје мрднете ван куће.

Јарац

Трудићете се да удовољите захтјевима који су пред вас постављени и да завршите све оно што сте планирали на вријеме. Будите сигурни да ово неће бити ни мало лак задатак. Добар дан у емотивном сегменту, стоји задовољство.

Водолија

На послу ћете бити ћутљиви и заокупљени пословним питањима. Разрађујете посљедње детаље неког плана или пројекта и у потпуности сте фокусирани само на то. Више вам одговара да сада будете повучени, слаба комуникација са емотивним партнером.

Рибе

Колико год да је претходних пар дана обиловало шансама и могућностима за договоре, данашњи дан доноси застој. Никако не успијевате да остварите задовољавајућу комуникацију са сарадницима, а и ви лично се осјећате расијано и конфузно. Потребно је да се одморите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана