Дневни хороскоп за 30. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Контакт са особама из знака Бика и Ваге донијеће успјех посебно ако су у питању послови везани за иностранство. Овнови који су слободни пожељеће да буду у свом дому у кругу својих пријатеља. Уживате са људима које волите. Размишљате о посјети љекару.

Бик

Новац и добитак могу да услиједе уколико прихватите сарадњу са бившим колегама. Новац вам неће бити проблем ако чак и другоме позајмљујете. Бићете у прилици да промијените свој емотивни статус. Могућ повратак особе из прошлости. Пад имунитета.

Близанци

Размишљате више о послу него што стварно радите. Морате да се окренете неким реалнијим остварењима. Близаначка прилагодљива енергија даје могућност да могу да функционишу у свакој ситуацији у којој се нађу па и овога пута ново познанство може бити врло инспиративно. Добро се осјећате.

Рак

Данас мушки Ракови имају више среће у пословању од жена из истог сазвјежђа. То жене не би требало да обесхрабри. Емотивност пренаглашена, али страх за опстанак везе или брака. Ракови морају да ојачају ментално. Потискивање емоција.

Лав

Разговор са једном мушком особом из знака Шкорпија може да вам промијени посао или побољша сарадњу са још неколико сарадника који су у оптицају. Слободни Лавови су склони идеализацији па је могућа самоћа. Вјероватно ћете тражити друштво пријатеља. Стопала осјетљива.

Дјевица

Дјевице не смију бити брзоплете, већ сигурне у своје знање и квалитете. Више размишљајте о дугорочним плановима. Пазите на разочарање. Често вам се дешава да партнер није искрен до краја, склон лажима, превртљивости. Доста се добро осјећате упркос лошем емотивном статусу.

Вага

Велики оптимизам и надахнутост прате Вагу кроз пословну сарадњу. Финансијске шпекулације су могуће. Дилеме, неодлучност. Посебно ако сте сами и нисте у вези или браку мораћете да направите извјесни пресјек у емотивном животу. Претјерана гојазност.

Шкорпија

Дан који је више описан кроз комуникацију са особама које вам могу помоћи око даљих планова. Неко је заљубљен у вас. Ако сте у браку, вези, морате да прихватите особу која живи са вама са свим врлинама и манама. Добро се осјећате.

Стријелац

Уколико радите у неком угоститељском комплексу, очекујте јако динамичан дан. Емотивно сте везани за особу која је пословно јача од вас. Морате да се помирите са чињеницом да некада и друга страна мора бити снажнија. Спустите ниво сујете. Мање алкохола, ноћног живота.

Јарац

Ви имате јасне планове уколико желите да се покренете на нешто ново. Данас би могли да позовете неког старог сарадника и посавјетујете се. Познанство на видику ако сте слободни. Ово је особа са којом комуницирате дужи период. Могућа озбиљна веза. Добар имунитет.

Водолија

Новац вам стиже преко родбинских конекција. Размишљате о селидби у неку другу земљу. Кроз посао стичете нова познанства. Водолија у браку често жели да изађе из кућних обавеза. Преосјетљивост на промјену температуре у ваздуху.

Рибе

Пословна сарадња са особама које имају јаке пословне везе. Можете остварити добар контакт са Вагом или Водолијом. Уколико сте слободни имате пријатеља који је заљубљен у вас. Вјероватно је то особа у знаку Шкорпије. Опрезно при ходу, могућност пада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана