Дневни хороскоп за 30. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 30. новембар вам доноси мање размирице на послу. Суздржите се да не будете груби и оштри на ријечима, јер ћете послије зажалити. Некоме сте обећали нешто те немојте да заборавите на то. Здравије се храните!

Бик

Трудићете се да будете резервисани према особи која гаји велика осјећања према вама. Тиме нећете ништа постићи. Будите храбри и поразговарајте са њом у четири ока. Бићете екстремно лијени, што хитно треба да мијењате.

Близанци

Игра срца и разума у вама се не смирује. Током цијелог дана осјетићете двојну природу Близанаца. Покушајте да то преокренете у своју корист и извучете најбоље лекције из тога. У љубави вам не цвјетају руже, али то не значи да вас ускоро не очекује процват.

Рак

Звијезде вам налажу да не гурате ствари “под тепих”, јер кад-тад ће изаћи на видјело. У глави направите конкретан план и постепено га реализујте. Будите стрпљиви и видјећете како се све мијења набоље. Могуће су одређене перипетије са папирологијом и бирократијом те се на вријеме о свему информишите.

Лав

Дневни хороскоп ће вам бити у знаку посла и каријере. Очекујте у току дана доста позива и акције. Могуће је да ће вам једна женска особа помутити разум, али будите пажљиви. Врло је вјероватно да се иза тога крије сопствени интерес. Чувајте се повреда на послу!

Дјевица

Таман кад сте помислили да сте већи дио посла завршили, неко од колега или надређених ће вам натоварити још. Уколико то није у вашем домену, немојте да пристајете, јер врло је могуће да желе да искористе ваше знање и вријеме. Чувајте се прехладе!

Вага

Дневни хороскоп за 30. новембар вам савјетује да све своје муке подијелите са неким блиским или стручним. Као да вам се хиљаду ствари одједном накупило и не знате шта ћете са њима. Никако не држите то у себи, јер може да вас кошта здравља.Шкорпија

Почетак дана ће вам протећи у свакодневним обавезама те нећете ни осјетити како вам је вријеме пролетјело, док вас у другој половини очекује прави јесењи умор. Пожељећете да остатак дана проведете у кревету, што је потпуно у реду. Покушајте да не оптерећујете себе додатним мислима и стварима из прошлости.

Стријелац

Срце вам говори једно, а разум друго... Током цијелог дана ћете водити прави мали рат са собом. Савјет је да мисли записујете како би вам било јасније гдје сте кренули, а гдје завршили. Немојте да будете превише самокритични, јер нико није савршен, умјесто тога посветите се својим амбицијама и личном развоју.

Јарац

Инат ником није добро донио, зато се трудите да га оставите по страни. У љубавном пољу звијезде вам нису у потпуности наклоњене, јер вам говоре да је потребно да сами преузмете иницијативу. Заузети Јарчеви треба више да ослушкују партнера и обрате пажњу на скривене знаке. Чувајте се тешких послова!

Водолија

Неко из вашег окружења ће вам понудити занимљиву, али ризичну пословну понуду. Врло је могуће да нећете знати о чему је ријеч те немојте олако да пристајете на њу. Посавјетујте се са стручњацима! Бивша љубав ће вам покуцати на врата, али боље је за вас да их не отварате.

Рибе

Дневни хороскоп за 30. новембар биће у знаку новца. Очекујте неки добитак, насљедство или бонус на послу. Савјет је да за неке ствари боље држите “језик за зубе”, не мисле вам сви добро мада се тако представљају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана