Дневни хороскоп за 30. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Данас будите паметни, стрпљиви и добро изанализирајте сваки потез. Овај дан доноси много могућности, али су и опције за грешке и пропусте отворене, зато укључите рацио, а не импулс. Зато ћете партнера изненадити лијепим поступцима и иницијативом.

Бик

Доста тога вам је на памети, па ћете имати проблем усклађивања са сарадницима. Неке ствари ће вас деконцентрисати па се добро организујте. Имате осјећај да је однос са партнером постао превише статичан и монотон.

Близанци

Неке ствари ћете морати да исправљате у ходу. На сву срећу па сте доста убједљиви и умјећете да анимирате друге да вам притекну у помоћ. Сувише сте усмјерени на себе и не примјећујете да партнеру неке ствари сметају код вас.

Рак

Бићете доста критички настројени према људима са којима будете долазили у контакт. Не стварајте погрешну слику о себи својим тренутним (не)расположењем. Данас можете направити грешке у односу са вољеном особом. Покажите јој љубав.

Лав

Данас морате бити у прилагодљивом фазону уколико имате намјеру да остварите један договор. Усклађивање са другима је неопходно. Ваше понашање у односу са вољеном особом је интензивно - можете изненадити партнера иницијативом.

Дјевица

Могуће је да сте обећали како ћете нешто завршити и да сте то сметнули са ума. Није ваш обичај да кршите обећања, али сувише сте били обузети другим стварима. Поправите овај неповољан утисак. Уживате у љубави са вољеном особом и имате веома коректан однос.

Вага

Знате да сте повукли пар погрешних потеза и направили грешке и надате се да то неће избити на видјело. Неке информације вас узнемирују, али могуће је да претјерујете. Нема разлога за већу забринутост. Емотивно - добро се осјећате.

Шкорпија

Мало сте забринути због застоја који траје дуже од очекиваног и надате се да ће се ствари ускоро покренути. Данас би било добро да се ангажујете више око вољене особе како бисте исправили неке од својих пропуста из прошлости.

Стријелац

Ви радите ствари на свој начин, а пустите друге да раде онако како они мисле да треба. Не можете свима наметнути своју вољу. Ово важи и за однос са емотивним партнером. Умјесто доказивања и игре ега, посветите се једно другом.

Јарац

Смијете да станете иза онога што сте радили и свјесни сте да су неке замјерке сарадника неоправдане или претјеране. Нема разлога за нервирање. Могућа интересантна комуникација са особом преко посла.

Водолија

Очекујте ужурбаност и нервозу у пословном окружењу. Могуће је да ће се појавити и издаци на које нисте рачунали. Вољена особа вам може поправити расположење, па други дио дана посветите онима које волите. Опустићете се.

Рибе

Енергија вам се расплинула и једва ћете чекати да “отаљате” радни дан. Превише је захтјевних задатака и обавеза пред вама. Могући су и непланирани трошкови. Емотивно ово може бити лијеп дан, не кварите га повременим нерасположењем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана