Дневни хороскоп за 30. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Препреке на које наилазите чине вас одлучнијима у намјери да успијете и буде борца у вама. Можда вас неће пратити подршка надређених особа, али све ће се убрзо ријешити. Преиспитаћете осјећања према симпатији и донијети одлуку. Кад се оно што вам говори срце поклопи с мишљењем најближег пријатеља, знаћете да је то оно право.

Бик

Партнер ће бити пун иницијативе и идеја које ће подстицати ваше добро расположење. Отвореније ће вам причати о себи, чак и неке ствари које је дуго држао у себи. Ипак, немојте му замјерити што вам то није рекао раније. Особе чија вам је подршка недостајала напокон ће стати на вашу страну и помоћи вам у професионалном животу.

Близанци

Осјећаћете да сте на прекретници и размишљати о промјени посла или финансијском осамостаљивању. Астролошки сте у одличном раздобљу за такве одлуке, али ипак два пута размислите. Неко ће вам се пожалити на своју лошу новчану ситуацију па ћете учинити све да тој особи помогнете. Љубавном животу удахните мало више узбуђења и драматике.

Рак

У одличној сте форми па се посветите активностима које изискују издржљивост и снагу. Да су ваши савјети и приједлози злата вриједни, увјерићете се кад особа од које сте то најмање очекивали покаже колико вас цијени. Не схватајте превише лично партнерове поступке и изговорене ријечи – до вас му је стало више него што се чини.

Лав

Због слабе концентрације, теже ћете се фокусирати на обавезе. Заборављаћете договоре и обећања па ће се неке особе љутити на вас. Недостајаће вам стрпљења у љубавним односима. Очекиваћете партнерову потпуну преданост и разумијевање, а ако то изостане посумњаћете у његову вјерност. Претјериваћете.

Дјевица

Не одгађајте оно што можете одмах обавити, јер је штета не дјеловати у дану у којем имате велику планетарну подршку. Ако некога желите увјерити у нешто, све ће се одвијати без тешкоћа. Красиће вас одлична концентрација и вербална вјештина. Неке ће неправде бити исправљене, а неспоразуми, нарочито љубавни, бити ријешени.

Вага

Спутаваће вас завидне колеге и захтјевни шефови. Имаћете осјећај да су се све неправде сручиле на ваша леђа, али то неће бити објективно стање ствари него ваша преосјетљивост. У љубави будите што разумнији, јер би вас осјећања могла натјерати да погрешно одредите приоритете или да погрешно протумачите нечије намјере.

Шкорпија

Знатижеља ће вас подстицати да упознајете нове људе и разговарате с непознатим људима. Други ће вас доживљавати дружељубивом особом па ће се пријатељски и љубавни контакти одвијати несметано. Иако ће се планови остваривати спорије него што бисте хтјели, привремено одгађање није разлог за нервирање.

Стријелац

Способност да прочитате туђе мисли и предвидите развој ситуације помаже вам у остварењу циљева. Могуће су добре вијести везане за насљедство, зајам, позајмицу. Обратите пажњу на здравље. Уравнотежите тијело и дух, бавите се спортом, крените на дијету. Мање боравите у задимљеним просторијама.

Јарац

Немојте се оптеретити с превише обавеза, јер нећете имати мира ни слободног времена. Бићете изложени неразумијевању сарадника и странки, а и сами ћете исказивати брзоплетост и нестрпљивост у кључним тренуцима. Страствени загрљаји неће бити довољни за рјешавање несугласица с партнером – потребно је и разговарати.

Водолија

Послове ћете обављати безвољно и избјегавати особе које вас гњаве својом површношћу. Више задовољства пронаћи ћете у кругу породице, дјеце или пријатеља. Ако прихватите позив за кафу или излазак, растеретићете се напорних догађања. Открићете ко вам је својим сплеткама настојао помрсити рачуне.

Рибе

Непогрешиво ћете запажати све детаље и нијансе партнеровог понашања па ће сваки разговор усмјерен ка рјешавању љубавних проблема дати добре резултате. Припремите се на угодна дружења. Иако ће позиви за излазак пљуштати са свих страна, други ће имати утисак да успијевате бити одједном на више мјеста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана