Дневни хороскоп за 30. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 30. децембар вам доноси преокрет у љубави. Слободни Овнови ће упознати особу по мјери док ће они заузети да подигну однос на виши ниво. Не заносите се превише критикама, већ их преокрените у своју корист. Могуће су прехладе!

Бик

Звијезде вам неће бити у потпуности наклоњене почетком дана. Јурићете као мува без главе, зато не оклијевајте да потражите помоћ пријатеља или блиских особа. Остатак дана искористите да се опустите са партнером или једноставно уз омиљени филм и тако напуните батерије за Нову годину.

Близанци

На ивици сте да пресијечете старе везе и конекције и почнете из почетка. Познати сте по томе да удовољавате себи, те ће и овог пута бити исти случај. Не дозволите ништа мање од онога што заслужујете, како у послу тако и у љубавном животу.

Рак

Дневни хороскоп вам поручује да се не осврћете уназад већ одлучно газите напријед. Немојте да трпите ништа и никога, већ јасно дајте до знања шта желите и шта вам прија. Могуће да ће неко од колега суптилно да вас провоцира, али вријеме је да заузмете став за себе.

Лав

Звијезде вам за 30. децембар и крај године поручују да се окренете здравим навикама и мислима. Вријеме је да себи признате неке ствари или грешке из прошлости и прихватите их као дио вас. Могуће су пословне понуде, али не улазите у сарадњу са непровјереним особама.

Дјевица

Током цијелог дана бићете еуфорични и благонаклони према другим. Задржите тај ентузијазам, јер ће вам испунити дан како и доликује. Не заборавите да позавршавате све послове и обавезе које сте наумили, јер ћете у супротном бити у трци са временом.

Вага

Дневни хороскоп за 30. децембар вас савјетује да не придајете значај људима који вам кажу неке ствари из бијеса. То би могло да вам поквари дан! Пазите коме шта причате, јер би то неко могао да преокрене у своју корист. Могући проблеми са  плућима.

Шкорпија

Коначно ће вам се осмијехнути срећа. Након љубавних и животних турбуленција вријеме је да се окренете стварима које вас испуњују и радите оно што волите. Неко из непосредног окружења ће вам помоћи у томе. Више се храните здраво!

Стријелац

Глава ће вам током цијелог дана бити расијана. У дубини душе жалићете због нечега или некога. Уколико не можете да се помирите са тим, скупите храбрости и направите први корак. Попричајте са том особом. Биће вам лакше!

Јарац

Неко ће вам наглас рећи истину коју већ ви знате, али нисте знали да је дошла и до других. Не реагујте бурно, већ одговорите дипломатски. Слободни Јарчеви могу да очекују позив на састанак. Скоцкајте се и пристаните. Уживаћете! Обратите пажњу на крвни притисак!

Водолија

Таман кад сте помислили да сте ријешили све несугласице на послу, појавиће се нова. Уосталом знате како треба да приступите људима, па то и примијените. Стиже вам једна добра вијест која ће се одразити на ваш љубавни живот. Здравље је добро!

Рибе

Дневни хороскоп за 30. децембар вам поручује да преиспитате себе о будућим пословним подухватима. Не мисле вам сви добро, онако како ви то мислите. Будите на опрезу, могуће су приче иза леђа. Пронађите мир крај партнера и више му се посветите!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана