Дневни хороскоп за 30 август

Г.С.
Дневни хороскоп за 30 август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Упркос лошим аспектима ви умијете доста тога да завршите на вријеме и да не очајавате у наредном периоду како вам то није успјело. Изађите и проведите се као некада када сте имали више ентузијазма.

Бик

Улазите у солидан аранжман са једном Дјевицом. Искористите период пред вама, јер аспекти које тренутно имате могу да вам дају одличну подршку. Није лоша идеја да се договорите, искористите вријеме за нешто солидно када су ваши изласци у питању са особом која вам је драга.

Близанци

Нисте у могућности да компликујете уколико се дешава мало лошија ситуација на пољу посла, јер на неке детаље нисте обратили довољно пажњу у претходном периоду. Постоји обострана симпатија особе на коју често мислите и не отежавајте себи емотивну сатисфакцију уколико се деси да увидите мало игнорисање у први мах.

Рак

Уколико планирате нешто сасвим ново не очајавајте уколико вам нешто промијени расположење. Имате довољно потенцијала, па и да сачекате нешто бољи период. Уложили сте довољно напора да једну особу фасцинирате својим поступцима. Вријеме је да будете што конкретнији у својим намјерама.

Лав

Нисте у толико лошој позицији све док можете да видите напријед. Оно што не можете тренутно да постигнете није лоша идеја за нешто бољом солуцијом, коју вам нуди једна Риба. Исувише сте захтјевни и немате намјеру да се повинујете потребама свог партнера.

Дјевица

Ушли сте довољно у свој пословни аранжман са великим ентузијазмом да се не осјећа колебљива ситуација у којој се осјећа неискоришћен потенцијал. Порадите на томе. Исувише се дајете погрешној особи. Размислите гдје све води ваше улагање енергије према једном Јарцу.

Вага

Отворени сте за нешто сасвим ново и уживате у већој промјени. Покушајте неке детаље што прије да доведете у ред. Уколико сте у дугогодишњој вези није лоше да рамишљате о крунисању браком. Размишљајте довољно далекосежно овај пут.

Шкорпија

Појачана тензија око новца вам не иде у прилог. Свакако се осјећа велика разлика у вашем новчанику у односу на претходни период. Волите једног Рака. Импонује вам дружење са овом особом у сваком случају.

Стријелац

Захтијевање вашег шефа је на мјесту. Морате да пожурите са својим идејама и да се фокусирате на задатак, који вам значи у каријери. Мишљење колега вас не брине и ви на то немате намјеру да утичете у већој мјери.

Јарац

Новчана ситуација може да вам се полако поправља. Уочавате довољно добар разлог за ново напредовање које очекујете у наредном периоду. Уколико сте имали лошији период, не очајавајте јер вам долази нешто повољнија ситуација на вишем нивоу од тренутног.

Водолија

Појачано интересовање за нешто јачим финансијским приливом је нешто што вам се одавно допада, али као да још нисте сазрели у својим идејама које полако праве финиш у вашој глави. Вјероватно сте довољно заљубљени да вам се чини, како не треба да пропустите шансу са једним Јарцем који вам се појављује у право вријеме.

Рибе

Поље иностранства вас упозорава на много боље дешавање када је ријеч о финансијама него да се базирате на задацима од раније. Будите спремни да постигнете нешто више. Уколико увидите да ствари не иду својим током, не очајавајте јер за све постоји одлична реклама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана