Дневни хороскоп за 30. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. август

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Промијените своју оријентацију у размишљању. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у инфериорној позицији у односу на своје сараднике.

Бик

Немојте ускраћивати породици или партнеру могућност за забаву. Покажите више слуха за нечија емотивна интересовања. Понуђене су вам нове идеје за пословну сарадњу. Преиспитујете узајамно повјерење и своје професионалне способности.

Близанци

Своју енергију и вријеме трошите у погрешним ситуацијама, неко неће испунити ваша очекивања. Све има свој вијек трајања, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене.

Рак

Ваш партнер чини ствари због којих треба да се осјећате поласкано или задовољно. Одговорите на сличан начин. Све је добро док неко од вас не затражи посебну услугу или одређени улог. Не волите да вас третирају као подређену особу.

Лав

Дјелујете забринуто, имате утисак да неправедно трпите због нечијег ћудљивог понашања или одсутности. Важно је да сачувате добру пословну позицију међу сарадницима, немојте штедјети своју енергију или вријеме.

Дјевица

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним.

Вага

Напокон долазите до сазнања да нечија обећања нису довољно искрена. Поступите по својој савјести. Опустите се. Будите промишљени и немојте ризиковати у стварима које не познајете довољно или у ситуацијама када постоји неки вид забране.

Шкорпија

Прати вас романтично расположење, тако да нечије ријечи или поглед у вама подстичу лавину позитивне енергије и осјећања. Дјелујете сналажљиво у различитим ситуацијама, све планиране обавезе можете да завршите по убрзаном поступку.

Стријелац

Нови догађај или неспоразум који вас брине, не оставља битне посљедице на однос са вољеном особом. Особа која мисли попут вас има и сличне пословне интересе, неће вам дозволити да остварите своје циљеве.

Јарац

Имате утисак да вољена особа не разумије ваше намјере. Свако од вас је прича за себе, са тајанственим уводом и необичним понашањем. Оптерећени сте различитим обавезама, али околина очекује да рјешавате питања од заједничког интереса и да дјелујете довољно ефикасно.

Водолија

Неко вас иритира својим понашањем и коментарима. Често губите стрпљење пред једном блиском особом. Немојте дозволити да вас неко оптерећује погрешним идејама или да вас условљава. Будите промишљени.

Рибе

Неко вас узбуђује или вам привлачи пажњу, више него што сте спремни да признате. Дјелујете тајанствено. Са пар добрих потеза можете да учините више него ваши сарадници. Можете да остварите своје намјере на различитим странама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана