Дневни хороскоп за 4. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 4. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Осјећате да сте на губитку због резултата који су вам се показали довољно отворено. Остали чланови вас прате у неку руку.

Бик

Није све тако лоше као раније. Одбојност партнера није сама постављена. Имали сте иницијације од раније за догађаје које не можете да заобиђете.

Близанци

Налазите се у току преговора за нешто више и немате намјеру да се одуговлачи са битним детаљима вашег пословног плана.

Рак

Пораст новца вам долази и на то сте се већ припремили. Немате доста лоше мишљење о ономе што радите мада сматрате да то увијек може много боље.

Лав

Циљ којим сте одавно почели да тежите може да вам направи солидан заокрет у каријери. Осјећате се доста моћно.

Дјевица

Још се нисте опредијелили на свој први корак напријед када је једна Вага у питању. Више се водите ставом да се све одвија једним суптилнијим током без морања на нешто.

Вага

Одлично друштво у коме можете да изнесете своје тренутно расположење је оно што вам се допада, а нарочито уколико се ту нађу представнице љепшег пола.

Шкорпија

Осјећате да сте довољно добро успоставили комуникацију са особом супротног пола и да се припремате за нешто умјеренији разговор са партнером.

Стријелац

Није све у вашој сексуалности. Потребно је нешто више да бисте могли да имате изузетно позитиван став за вашу емотивну страну.

Јарац

Осјећате да сте довољно лекција положили, али ваш аскетски начин расположења за сваки пропуст даје јачи утисак за ваше тренутне проблеме.

Водолија

Волите слободу па се тако и понашате. Нико не може да вас има засигурно у оном амбијенту како размишља све док се ви са тим не сложите.

Рибе

Партнер жели да се осјећа слободно па и ви са друге стране. Морате да схватите да ово не носи позитиван став нити разрјешење ситуације у којој се налазите.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана