Дневни хороскоп за 3. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 3. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Погађа вас нечије понашање или одлука. Трудите се да потиснете своје нерасположење, мада вам то баш и не успијева. Ви располажете убједљивим аргументима, али некоме није стало да истина исплива на видјело. Очекујте тешке преговоре.

Бик

Партнер вам често приговара на понашању и пропустима. Можда немате довољно убједљива објашњења на једноставна питања. Радујете се због нових информација. У прилог вам иду различите околности и сазнање да се налазите у центру важних догађања.

Близанци

Дјелујете загонетно и провокативно на вољену особу, на такав начин прикривате своју унутрашњу несигурност. Занесени сте идејом о пословном добитку. Ваше понашање указује на нескромност или на претјерано истицање личних способности.

Рак

Уколико вас муче љубавне дилеме, размислите шта је прави повод за вашу несигурност. Немојте унапријед оптуживати партнера. Све се налази у вашим рукама, али под условом да реагујете у најбољем тренутку или у складу са заједничким правилима успјешног пословања.

Лав

У одабраном друштву и уз нечије емотивне подстицаје, свијет око вас изгледа много боље и лепше. Опустите се. Користите сувише строге критеријуме да бисте заштитили своје интересе у пословно-финансијским преговорима.

Дјевица

Привлачи вас комбинација емотивне, страствене и интелектуалне везе, али особи која се налази у вашем друштву нешто од тога недостаје. Дјелујете атрактивно и шармантно на своју околину, али то не представља гаранцију за успјех. Прије или касније, морате да испуните нечије захтјеве.

Вага

Направили сте одређене пропусте у сусрету са блиском особом. Стога, осјећате грижу савјести и нелагодност. Важно је да неко одобрава вас начин размишљања и да вас подстиче на креативно изражавање у пословној сарадњи.

Шкорпија

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите интересантну забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно, да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним.

Стријелац

Бринете без правог разлога, вољена особа не жели да вам повјерава мисли. Али, поступци довољно говоре о нечијим осјећањима. Без обзира на вашу интелектуалну сналажљивост и ефикасност, постоје ствари које се не уклапају у вашу пословну процјену.

Јарац

Жеље које имате нису недостижне, али захтијевају додатно стрпљење и велику упорност пред вољеном особом. Пробирљивост понекад представља позитивну особину, немојте дозволити да неко мијења ваше критеријуме при избору нове пословне теме.

Водолија

Дјелујете узнемирено. Боље је да прихватите партнерову идеју, него да провоцирате нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да је истина све што чујете или да нечија обећања представљају довољну гаранцију за пословно-финансијски добитак.

Рибе

Немојте дозволити да се блиска особа осјећа запостављено, изразите позитивну страну своје личности. Употријебите своје скривене адуте. У одређеним ситуацијама реагујете на основу првог импулса. Без обзира на нове пословне несугласице, не обазирете се на различите коментаре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана