Дневни хороскоп за 3. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 3. новембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дневни хороскоп за 3. октобар је у знаку лијепих вијести, коначно долази оно што сте дуго чекали. Ово може потпуно да промијени ваше планове, изгледа да је пред вама нови почетак. Савјет је да не брзате са одлукама, имате велику подршку од партнера.

Бик

Данас избјегавајте конфликте, бурне и исхитрене реакције. Несугласице на послу могу лако да их проузрокују, али потрудите се да изнесете аргументе које нико неће моћи да вам оспори. Крајем дана можете очекивати новчани добитак, у љубави је све како треба.

Близанци

Напети сте и због гомиле обавеза осјећате тензију и конфузију. Савјет је да данашње задатке одложите за неки други пут, грешке могу да вас коштају. Боље пронађите хоби или вријеме проведите у кругу блиских особа. Пријаће вам једно ново познанство.

Рак

Желите да идете главом кроз зид, али то овога пута није најбоља опција. Послушајте савјет мушке старије особе, може вам много помоћи. Привлачи вас једна пословна понуда, а чињеница је да би вам промјена пријала. Спремите се за сукоб са партнером, фали му ваша пажња!

Лав

Требало би да поведете рачуна о трошковима, расипање вам неће донијети добро у овом тренутку. Потрудите се да не трошите на непотребне ствари, уштедите што више можете. Привлачи вас особа која живи близу вас.

Дјевица

Дневни хороскоп за 3. октобар вам предвиђа бројне препреке када је посао у питању. Обратите пажњу на особу која се недавно прикључила вашем тиму. Не срљајте у проблем, остварићете све што сте замислили. Љубав цвјета!

Вага

Жељни сте одмора, авантуре, предаха! Ово је идеалан дан да вријеме проведете у природи или даље од мјеста у ком живите. Расположени сте за све изазове, а један вам може донијети зближавање са особом супротног пола.

Шкорпија

Промјене на пољу посла доносе задовољство, мир и успјех! Испливаћете из финансијских проблема, само засуците рукаве и прионите на посао. Имате много удварача, а вас баш привлачи особа која је “забрањена”.

Стријелац

Тврдоглави сте, али данас би требало то да баталите. Нисте увијек у праву, прихватите мишљења колега, јер данас је дан за прављење компромиса. У љубави све цвјета, али не задуго. Могуће је да трећа особа озбиљно пријети вашем односу са партнером.

Јарац

Не тражите пречице да бисте постигли оно што желите. Ако имате циљ и не иде вам како треба, значи да треба да се преусмјерите. Одличан дан за потписивање уговора, велике куповине или бирања новог мјеста становања.

Водолија

Можда су ваши резултати у послу знатно слабији него раније, али то не смије да вас поколеба. Враћате се у пуном сјају и биће све онако како желите. Данас вас очекује озбиљан разговор са партнером, жели да пређете на виши ниво.

Рибе

Дневни хороскоп за 3. октобар вам предвиђа разочарање од особе од које сте најмање очекивали. Чини се да вам завиди на ономе што сте постигли, а данас ће сви проблеми испливати на површину. Скупите снаге и спремите се за боље сутра!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана