Дневни хороскоп за 3. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 3. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Емотивно задовољство произилази из сусрета с драгом особом. Имате добру идеју како да привучете нечију пажњу. Прихватите корисну идеју о пословној сарадњи и докажите своје способности. Нема потребе да одлажете заједничку акцију.

Бик

Примјећујете да партнер врло лукаво или вјешто игнорише ваше приједлоге. Питате се, шта се крије иза тога? Не будите разметљиви већ на вријеме затражите нечију моралну или материјалну подршку.

Близанци

Контролишите негативне страсти у емотивном односу и не дозволите да вас неко наведе на погрешно понашање. Важно је да своје идеје пласирате на правом мјесту, тако да сви око вас буду срећни и задовољни. Подстичите код себе креативно расположење.

Рак

 

Пријаће вам сусрет с блиском особом и емотивна пажња. Учините све што је потребно да остварите заједничко задовољство. Неко вам на индиректан начин даје до знања да свака услуга има своју повратну цијену и значење.

Лав

Чини вам се да партнер има другачија интересовања. Узалуд трошите велике ријечи објашњавајући своје намјере. Свако има право на своје мишљење или избор приоритетних циљева, али треба одржати успјешан ниво у пословној сарадњи.

Дјевица

Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред својом околином. Међутим, неко погрешно карактерише ваше понашање. Немојте дозволити да вас неко критикује без правог повода. Препустите другима ситуације с високим степеном ризика.

Вага

Дјелујете забринуто, али избјегавајте принцип кажњавања или ривалство у односу с вољеном особом. Имате предосјећај да вас неко заварава или да вам измиче добра пословна прилика. Сачекајте на боље услове.

Шкорпија

Будите умјерени у захтјевима према вољеној особи. Пријаће вам сусрет с блиским пријатељима и нечија пажња. Нечија прича на вас оставља супротан ефекат. Нема потребе да се расплињавате на различите стране и да се оптерећујете амбициозним циљевима.

Стријелац

Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје жеље у друштву блиске особе. Све има своју границу или цијену, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима.

Јарац

Избјегавајте нову породичну или емотивну расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разумије ваше емотивне потребе. Покушавате да осмислите нова и корисна рјешења, али ваша околина нема довољно слуха или воље да вам се придружи.

Водолија

Избјегавајте еуфорично расположење у друштву вољене особе, на такав начин подстичете нову сумњу у своје намјере. Пажљивије анализирајте своје сараднике и њихову реакцију. Понекад је тешко утврдити праву истину и нечије скривене намјере.

Рибе

Можда сусрет с једном особом не представља ваш сан о великој срећи, али најављује ново искуство у емотивном животу. Уколико вам је стало да демонстрирате своје интелектуалне или практичне способности пронађите себи и одговарајућег супарника.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана