Дневни хороскоп за 3. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 3. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Један необичан и промјенљив мјесец је пред паровима. Они који живе заједно или су у браку нешто више енергије улагаће у дом, сређивање породичних питања или озбиљних тема са партнером. Они који су у везама имаће јаче осцилације.

Бик

Уколико сте планирали одмор током јула, нека он буде у другом дијелу мјесеца. Штета је пропустити први дио, с обзиром на то да вам доноси доста покрета, активности, договора па чак и пословних путовања.

Близанци

Било да сте заузети или слободни неко из прошлости може остварити контакт са вама, а могућ је и сусрет са том особом. Уколико сте слободни, покушати поново са старом љубави и није толико страшно.

Рак

Сунце и Меркур у вашем знаку даваће вам отприлике до половине јула вјетар у леђа - кроз квалитетну комуникацију са сарадницима, али и кроз вашу потребу да се докажете. Но, други дио јула већ доноси знатно убрзавање у вашем пословном сектору.

Лав

Ово је мјесец у којем вам новац тако лако клизи из руку. Да, вероватно је да ће приливи бити јачи него иначе, али опет, трошкове морате контролисати, јер ће се у потпуности разуздати. Можете постићи много више него што очекујете.

Дјевица

Уколико сте слободни овај јул вам може донијети или авантуре, тајне приче или односе који ће бити прилично проткани проблемима, колико год добро можда у почетку изгледали. Суштински, бољи вам је период да уживате у дружењу, одмору.

Вага

Уколико сте слободни, немојте се оптерећивати размишљањима да ли је особа која вам се допада она права. Треба се опустити и уживати у животу, поготово када вам доноси добре прилике да заиста проведете један фин и дешавањима испуњен мјесец.

Шкорпија

Трудите се не само да имате боље разумијевање и комуникацију са вољеном особом, већ да и сваки слободан тренутак искористите и једно другом пружите и забаву, али и опуштање, страст.

Стријелац

Нимало лош пословни период, али са израженијим потешкоћама у другом дијелу мјесеца па би можда био прави тренутак да се баш тада запутите на годишњи одмор. Уколико не успијете да збришете, поштено ћете се нарадити.

Јарац

Једноставније ћете функционисати у првом дијелу мјесеца, иако ће ситуација ићи доста спорије од ваших очекивања ипак ћете све рјешавати и завршавати на вријеме. Други дио мјесеца већ доноси проблеме са организацијом.

Водолија

Водолије које су заузете очекује интензивна љубавна клацкалица током јула. Имаћете оне дане у којима ће све прштати од радости, узбуђења, страсти, доброг провода и љубави. Али исто тако, биће и оних дана у којима ћете сматрати да партнер гледа само себе.

Рибе

Ваши интереси, начин функционисања и обављања обавеза се често неће подударати и уклапати са колегама и сарадницима, што је посебно изражено од половине мјесеца. Суочаваћете се са притиском, критикама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана