Дневни хороскоп за 3. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 3. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Бићете заборавни и растресени. Ако имате обавезу која захтијева рано устајање, тешко ће вам пасти, али помоћи ће вам јака црна кафа. Када се разбудите, јутарњем умору неће бити ни трага. Вечерњи излазак резултоваће занимљивим познанством или романсом која ће ваш емотивни живот усмјерити у новом правцу.

Бик

Због умора и деконцентрације нећете бити расположени за већа дружења. Ипак, породичне обавезе нећете моћи избјећи па ће млађи морати поспремати своју собу, а одрасли се прихватити генералног чишћења. Неко од укућана приговориће вам да не водите рачуна о осјећањима других. Можда сте превише заокупљени својим бригама.

Близанци

Искористите позитивну енергију и добро расположење за довршавање обавеза. Будите већ од јутра активни па ћете много тога урадити. Стицај срећних околности окренуће љубавно коло среће. Слободнима се смијеши ново познанство, а заљубљени ће схватити да су погрешно процијенили симпатију. Сада када то знате, крените у освајање!

Рак

Проблематичан однос са укућанима или дјецом потиснуће жељу за одмором и забавом у други план. Мораћете мирити посвађане стране или са својим дјететом обавити отворен разговор. Ако сте у вези, нећете најбоље комуницирати с партнером. Неће вам бити до разговора, а и друга страна ће бити у сличном расположењу.

Лав

Љубавна збивања биће повезана с иностранством. Могуће је познанство преко интернета са особом која живи далеко од вас. Најугодније ћете се осјећати у друштву људи спремних на забаву. Они који ће вече радије провести код куће уживаће у читању, гледању филмова или занимљивом телефонском разговору с пријатељем.

Дјевица

Имаћете премало времена за све оно што желите обавити. Мало ко ће моћи пратити ваш темпо па ћете у кући бити најгласнији, али и највреднији. Неко ће тражити да му посудите новац, што вас може довести у неугодну ситуацију, јер и ви имате својих трошкова. Млађи ће много новца потрошити на забаву у добром друштву.

Вага

Романтични филмови и књиге данас ће вам бити привлачнији него иначе. Посебно сте емотивно напети. Ако сте у вези, чини се како сте дошли до тренутка када морате свој однос подићи на виши ниво. Ако нисте у вези, ваша љубавна аура привући ће потенцијалног партнера у ваш живот. Будите спремни и очекујте све!

Шкорпија

Немојте бити нетактични према укућанима. Ваша заједљивост могла би некога увриједити. За разлику од кућног, у друштвеном окружењу очекују вас разноврснији и позитивнији догађаји. Изласци, посјета биоскопу или одлазак у дискотеку одагнаће ваше суморне мисли. Оптерећени сте осјећањима према особи која вам исте не може узвратити.

Стријелац

Будите активни од јутра. Завршите све обавезе, како бисте се што прије прихватили оних које вас радују и опуштају. Усмјерићете љубавну ситуацију према обостраном задовољству, али главница емиционалних проблема још је неријешена. Партнеру замјерите превелику посвећеност пријатељима, због чега сте несигурни и љубоморни.

Јарац

Гомилаће се незадовољство животним околностима, нарочито онима на које не можете утицати. Сметаће вам ситнице код ваших ближњих па ћете стварати напету атмосферу у породици. Љубавне везе биће испуњене напетошћу, највише због ваших превеликих очекивања. За сада је све у реду, али вама ни то није довољно.

Водолија

Дан је идеалан за рјешавање љубавних дилема. Имаћете осјећај да између вас и партнера више ништа није како је било. Можда сте премало заједно. Покажете ли само мало иницијативе, партнер ће то једва дочекати па вече између вас двоје може протећи у врло страственим тренуцима. Неко ће вам дати хвале вриједан савјет.

Рибе

Обратите пажњу на значајне погледе особе коју до сада нисте примјећивали. Не одбацујте прилику да се упознате, јер спољашњи изглед може преварити. Особа из пријатељског круга тражиће од вас мањи уступак или помоћ. Изађите јој у сусрет! Уживаћете у пажњи и наклоности којом ће вас други обасипати.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана