Дневни хороскоп за 3. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 3. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован
Ненајављени гости могу унијети дозу стреса у ваш дан. Иако бисте радије одмарали, тренутно је потребно да будете домаћин. То може изазвати одређену иритацију, али најбоље је задржати осмијех и одиграти улогу љубазног домаћина. Будите уљудни, а затим се опустите.

Бик
Стрес који сте недавно доживјели може вас натерати да данас потрошите новац на непотребне ствари како бисте се ослободили напетости. То није лоше, али важно је пазити да купујете корисне ствари, избјегавајући беспотребно трошење новца који није баш преобилан. Такође, не очекујте поврат новца у продавници. Паметно трошите!

Близанци

Данас је савршен дан за опуштање напољу, или ако то није могуће, останите код куће, искључите телефоне и посветите се себи. Избјегните породичне проблеме, стресове пријатеља и партнерове љутње. Посветите дан себи, јер сте довољно дали другима. Заслужујете вријеме за себе.

Рак
Неспоразум или свађа с неким из породице могу покварити расположење од раног јутра. Ако нешто не ријешите на вријеме, можете дотакнути проблеме које сте дуго потискивали. Покушајте бити особа која повлачи кочницу како бисте избјегли већу катастрофу. Сви су под стресом, и расправом се ријетко шта ријешава.

Лав
Узнемирујући сан може вас пробудити усред ноћи, можда због неке старе љубави коју нисте пребољели. Вратите се у стварност и не дозволите да сан утиче на вас. Останите смирени и схватите да су снови једно, а стварност нешто сасвим друго. Све ће бити заборављено до послијеподнева. Не будите преосетљиви.

Дјевица
Неочекивани проблем с задатком који данас треба обавити може вас избацити из равнотеже. Немојте преносити нервозу на породицу, јер то може изазвати низ непријатности. Сви имају своје проблеме, па немојте ширити нервозу око себе. Уради оно што можеш и опусти се. Мир у кући је најважнији.

Вага
Данас можете имати неочекиване обавезе и јурњаву на све стране. Потрудите се да останете фокусирани и не пропустите ништа. Немојте се форсирати увече, већ се одморите да избјегнете стрес који може нашкодити здрављу.

Шкорпија
Неспоразум с пријатељем може вас натјерати да размишљате о својим поступцима. Можда сте се нашли на погрешном мјесту у погрешно вријеме. Пријатељ вјероватно има финансијске проблеме о којима му је неугодно причати. Сачекајте неколико дана прије него што провјерите како стоје ствари.

Стријелац
Неко може нарушити вријеме које посвећујете духовним стварима. Иако вам то не прија, немате енергије да се супротставите. Нема потребе за бригом. Дајте им прилику да кажу шта имају, а другима дозволите учествовање у дебати.

Јарац
Особа из вашег окружења може имати потребу за јавним наступом или учешћем у дискусији. Иако данас можда нисте расположени, стисните зубе и учествујте. Не бојте се рећи пријатељима како се осјећате. Они не желе да вам буде непријатно.

Водолија
Намјера да присуствујете догађају може бити ометена застојем у саобраћају. Ово може изазвати стрес, али немојте дозволити да вас заустави. Важно је да проведете вријеме с пријатељима. Заслужујете мало забаве!

Рибе
Непромишљене ријечи могу повредити ваша осјећања, иако особа која их је изрекла можда није имала такву намјеру. То више говори о њој него о вама. Проведите вече с људима који вас подржавају и према којима осјећате топлину и блискост.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана