Дневни хороскоп за 3. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 3. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Све оно што се везује за договоре који су вам важни, а што се доста дуго развлачи тренутно је у некој фази пред завршетак. Дајте једно другом више слободе, немојте се хватати за неке небитне детаље само ћете изазивати беспотребну нервозу.

Бик

Солидан радни дан налази се пред Биковима. Обратите пажњу на нереална пословна обећања, нема разлога за било каквом журбом. На љубавном плану требало би да будете активни, мада не заборавите да ипак све не зависи од вас.

Близанци

Један пословни циклус данас се завршава, а други почиње. Организационе промјене су првенствено у питању, па ето прилике да се на том пољу истакнете максимално и покажете своје способности.

Рак

Доста посла је пред Раковима. Иако вас очекује пуно разговора, разних договора, све то не би требало да вас брине и оптерећује јер вас очекују повољни исходи. Пословне обавезе или умор никако не би требало да вам буду изговор.

Лав

За Лавове је данас најважније да се позабаве текућом проблематиком, ефикасно и крајње одговорно. Некако је најлогичније да се препустите иницијативи и организацији активности које планира друга страна.

Дјевица

Врло добар радни дан могу очекивати Дјевице, нарочито ако су спремне да храбро преузму иницијативу за нове пословне пројекте. Добар и позитиван ореол љубавне енергије пратиће вас током овог дана.

Вага

Иако вас може пратити осјећај ишчекивања неких промјена, које никако да се десе, са друге стране пратиће вас сасвим коректан однос и сарадња како са пословним сарадницима тако и надређенима.

Шкорпија

Покушајте да смањите тензије у пословном окружењу, нервозом ништа нећете постићи. Просјечан и релативно миран дан очекује вас на љубавном плану. Неке ствари требало би да су видно побољшане.

Стријелац

Корак напријед, назад два, отприлике такав радни дан могле би да очекују Стријелци. Немојте се због тога нервирати јер не зависи све од вас. Будити стрпљиви и дипломатични прије свега.

Јарац

Доста стресан и динамичан дан је пред Јарчевима гдје вас поред текућих могу оптеретити и неочекиване нове обавезе. Било би добро да ипак повремено на листу приоритета ставите испред свега и испред свих вашу драгу особу.

Водолија

Потенцијално, изузетно успјешан радни дан налази се пред типичним Водолијама. Очекује се да будете у добром ритму и усклађени са осталима у окружењу што ће бити за сваку похвалу.

Рибе

Склопом вашег труда и срећних околности може се доћи до циља и до резултата. Само будите досљедни и немојте се нервирати, потребан вам је баланс. За оне који су у емотивним везама постоји разумијевање и склад на свим основама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана