Дневни хороскоп за 29. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дневни хороскоп вам предвиђа промјену чији ће иницијатор бити ваш партнер. Можда размишљате да започнете заједнички бизнис, а данас је идеалан дан за предузимање првих корака. Ваше незадовољство послом нестаје, имате максималну подршку од партнера.

Бик

Пословно окружење вас чини помало нервозним, несугласице могу да вам створе напетост и тензију. Ослоните се на најближег сарадника, значиће вам његова помоћ. Једна старија особа је “бацила око” на вас, али како кажу, љубав године не броји!

Близанци

Данас се посебно чувајте људи који се баве истим послом као и ви. Не одајте своје идеје, лако можете да зажалите због тога. Обрадоваће вас новчани добитак, а то је идеална прилика да направите једно изненађење партнеру у знак захвалности!

Рак

Несугласице у породици се накупљају, а данас сте на ивици да пукнете. Спремите се за конфликт са старијом женском особом, али потрудите се да избјегнете нагле реакције. Ова ситуација се одражава и на ваш однос са партнером, комуникација је кључ успјеха.

Лав

Ред је да се позабавите пословима из прошлости које већ дуже вријеме одлажете. Прионите на посао јер је могуће да ће вас данас сачекати вијест о непланираним трошковима. Данас никако не потписујте важне уговоре! Чека вас једно ново познанство, одушевиће вас харизма ове особе.

Дјевица

Хороскоп вам предвиђа успјех на пословном плану! Можете очекивати финансијски или напредак у виду позиције, а на вама је да прославите са својим пријатељима. Проведите се вечерас како треба и уживајте у флертовању са супротним полом!

Вага

Водите рачуна коме се повјеравате. Неко вам ради иза леђа и није искрен према вама, а то вас може пореметити када су ваши планови у питању. Могуће је да ћете данас доживјети велико разочарање, али не очајавајте - знаћете ко су вам прави пријатељи!

Шкорпија

Ваши резултати су и те како хваљени, али то и не знате. Наставите да се трудите и обављајте посао што боље можете, на корак сте од остварења циља! Прија вам пажња коју добијате од особа супротног посла, али чини се да је нова љубав на помолу и то са неким из иностранства.

Стријелац

Стално сте у неизвјесности, ишчекивању и размишљању, а то вас оптерећује. Потрудите се да не размишљате превише, жељене вијести иду у вашу корист. Фокусирајте се на приватну ситуацију, однос са партнером није на завидном нивоу. Да ли стварно желите крај?

Јарац

Све се врти око нових понуда и сарадњи. Једна од њих долази од особе коју сте упознали преко пријатеља, а тиче се иностранства. Добро размислите да ли сте спремни на одрицања ради материјалне користи. Контакт са особом из прошлости је загарантован, очекујте поруку или позив од бивше љубави.

Водолија

Не дозволите да околина утиче на ваше данашње одлуке. Ваша интуиција је непогрешива и ако се водите њоме, данас ћете постићи жељено. Фокусирајте се на приватан живот, обратите пажњу на трећу особу која се мијеша у ваш однос са партнером.

Рибе

Бројне обавезе вам стварају тензију, али ви изгледате као да најбоље радите под притиском. Чувајте се особе супротног пола која је недавно упловила у ваш живот. Можда није искрена према вама, паметно одиграјте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана