Дневни хороскоп за 29. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован 

Данас Марс активира ваше негативне емоције па се потрудите да не говорите оне ствари које не мислите о другима. Пословна ситуација ће бити стабилнија оног момента када решите да радите и дате свој максимум. 

Бик 

Овај период је веома негативан зато што се не трудите да разумијете себе и своје потребе. Научите да кажете НЕ онима који желе да вас увуку у своје проблеме посебно ако се ради о старијим члановима породице. 

Близанци

Данас ћете бити веома добро расположени захваљујући другим особама јер је данас дан одмарања и опуштања. Размислите добро о својим пословним потезима јер у наредних неколико дана мораћете да донесете јако важне одлуке. 

Рак 

Почетак дана је под јаким утицајем других особа нарочито ако сте у неком сукобу са члановима породице. Пробајте да до краја дана рашчистите све односе и да негативне емоције склоните из свог живота. 

Лав 

До краја дана имаћете јако повољне вијести од особе у знаку Водолије која жели да вам буде велика пословна подршка. Пробајте да добро организујете себе јер у наредних неколико дана бићете јако заузети другим људима. 

Дјевица 

Немојте допустити да вас други  оптерете својим проблемима посебно ако да се ради о вашим пријатељима. Особа у знаку Јарца вам пружа велику пословну подршку која се односи на сарадњу са иностранством. Здравље је стабилно. 

Вага 

Партнер се понаша тврдоглаво и не жели да вам изађе у сусрет.  Размислите добро о томе зашто се тако понаша и пробајте да кроз разговара разријешите ваше међусобне проблеме. Здравље је стабилно мада поведите рачуна о спавању. 

Шкорпија

Ваша љубомора може да гуши партнерски однос па поведите рачуна о томе ових дана. Што се тиче здравља пробајте мало више да одмарате и да не доносите нагле одлуке о послу. То је много стресно за вас. 

Стрелац

Ваш појам слободе је јако наглашен и јако важан па пробајте да се  изборите максимално за своју слободу. У кругу породици се дешавају неке ствари које вас уопште не интересује али вас оптерећују. Кичма вас оптерећује. 

Јарац 

Чувајте се наглих одлука којима може бити склон партнер или јако блиски људи посебно када су у питању односи са пријатељима. Ситуација у кругу породице вас обесхрабрује јер не можете пронаћи свој мир и адекватно рјешење својих проблема. 

Водолија 

Током дана најбоље је да се посветите свему ономе што сте планирали уназад неколико мјесеци у вези посла. Чувајте се дуплих стандарда када је у питању однос са партнером и његовом породицом. 

Рибе 

Проблеми са спавањем могу да се активирају јер не умијете да се контролишете како се осјећате . Чувајте себе и своје потребе јер је то једино сто имате. Здравље је одлично.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана