Дневни хороскоп за 29. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Налазите се у осјетљивој фази. Избјегавајте тешке теме или ситуације које вас непотребно удаљавају од вољене особе. Строго оцјењујете нечије понашање и ситуације на пословној сцени процјењујете на основу личних мјерила. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Бик

Оптерећујете се новим емотивним слутњама, али то је одраз вашег тренутног стања и недостатка инспирације. Сусрет са једном особом на вас дјелује заморно, не посвећујете довољно пажње осталим догађајима у којима активно учествују ваши сарадници. Подстичите код себе упорност, оптимизам и јаку вољу.

Близанци

Немојте дозволити да у вама превлада сумња према вољеној особи или нерасположење. Потребна вам је позитивна оријентација. Налазите се у необичној пословној ситуацији. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора. Нема потребе да се оптерећујете напорним обавезама.

Рак

Годи вам нечије емотивно интересовање, али потајно прижељкујете да опробате своје способности у новом друштву. Дјелујете врло самоувјерено, потрудите се да остварите добар пословни контакт на различитим странама. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Лав

Веће значење имају детаљи које мудро прећуткујете, него ствари које саопштавате љубавном партнеру. Расположени сте за неку узбудљиву забаву. Нечија прича по вашем мишљењу дјелује неубједљиво и преувеличано, тако да се ослањате на личну процјену и способности.

Дјевица

У сусрету са вољеном особом дјелујете сумњичаво, не желите унапријед да дајете обећања. Користите своју омиљену тактику. Договор са једном особом указује на могући неуспјех. Достојанствено прихватите пораз као поучно искуство.

Вага

Немојте дозволити да неко заокупља партнерову пажњу. Важно је да правилно усмјерите своје мисли и да елиминишете различите неугодности.

Ако се добро информишете о пословним приликама и будете предузимљиви, очекује вас двоструки добитак.

Шкорпија

Планирајте сусрет са блиским пријатељима и неку омиљену забаву. Важно је да осјетите емотивну топлину у нечијем друштву.

Очекују вас изненадне компликације пословно-финансијске природе, али то не треба битно да утиче на вашу концентрацију.

Стријелац

Немојте дозволити да вас нечије понашање испровоцира на погрешну емотивну реакцију. Будите стрпљивији него обично. Покушавате да одредите своје мјесто у пословним круговима, али и да сачувате добар однос са провјереним тимом сарадника. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Јарац

Блиски сусрет са једном особом постаје неизбјежан и представља добар повод за суочавање са истином. Обратите пажњу на нове информације и прихватите занимљиву идеју која представља потенцијални добитак. Пријаће вам активан одмор и више сати здравог сна.

Водолија

У сусрету са вољеном особом нови догађаји представљају добар повод за заједничку прославу. Све у складу са инспирацијом. Ослоните се на интуицију при доношењу коначне одлуке. Налазите се под утицајем фактора среће, тако да вас очекују позитивни резултати.

Рибе

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати нове љубавне ребусе. Добро сте расположени и вјерујете да постоји заобилазан начин на који можете да остварите оно што други не могу. Искрени разговор са блиском особом доноси психолошко олакшање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана