Дневни хороскоп за 29. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Млад Мјесец у пољу породице - куће отвориће пред вама вријеме када ћете у овим сегментима направити велике потезе и промјене. Данас ћете се баш у кући осјећати најбоље, а вјероватно вас чекају и неки лијепи тренуци са вољеном особом.

Бик

Млад Мјесец у пољу покрета, комуникације, кратких путовања, околине пред вама ће отворити период веће активности и ангажовања. Током дана очекујте много обавеза, али и велику енергију која ће вам помоћи да све обавите на вријеме.

Близанци

Млад Мјесец у пољу новца, па Близанци могу да очекују период побољшаних материјалних и пословних прилика. Данас појачана енергија на послу, доста дешавања у којима можете да покажете своју практичност и предузимљивост.

Рак

Млад Мјесец је у вашем знаку, па очекујте да се пред вама отвара период промјена у вези са емотивним и пословним статусом. Данас сте комуникативни, спремни на договор и вољни да се прилагодите јер вам је на памети и лична, али и пословна добробит.

Лав

Вечерашњи млад Мјесец у пољу подсвијести показује да је пред вама вријеме када ћете размишљати унапријед и бити преоријентисани на планове, спремни да сачекате прави моменат за дјеловање. Добро расположење и сигурност у контактима са другима.

Дјевица

Млад Мјесец је у вашем пољу пријатеља, контаката, веза, па очекујте да се пред вама отвори период када ће вам други људи бити на услузи и помоћи. Данас сте у одличном расположењу, нарочито отворени за емотивна искуства са вољеном особом.

Вага

Млад Мјесец у вашем пољу каријере, позиције, надређених. Пред вама ће се отворити период великих статусних и позиционих промјена. Током данашњег дана имаћете велике активности у пословном сегменту и у потпуности ћете им се посветити.

Шкорпија

Млад Мјесец у вашем пољу странаца, експанзије, планова, образовања и пред вама је период када ћете се активно укључити у овим сегментима. Током дана имате прилику да остварите занимљив контакт око кога се трудите већ дуже вријеме.

Стријелац

Млад Мјесец у вашем пољу промјена, кризе, туђег новца, страсти. Пред вама се отвара период великих промјена, али и могућности за материјални просперитет. Током данашњег дана највише ћете бити усмјерени на финансијски сегмент.

Јарац

Млад Мјесец у вашем пољу пословних и емотивних партнерстава - пред вама је вријеме када ћете своје снаге највише усмјеравати у овим сегментима и ту вас очекују нови почеци. Током данашњег дана слиједи вам значајна комуникација.

Водолија

Млад Мјесец у вашем пољу пословних обавеза, свакодневице, али и здравља тако да пред собом очекујте период када ћете се највише усмјеравати на ове сегменте. Током дана су пред вама велике обавезе којима ћете морати да се посветите.

Рибе

Млад Мјесец у пољу љубави отвориће период нових шанси и прилика у овом животном сегменту. Током овог дана пословна рутина је стабилна, што ће вам одговарати, јер имате велике планове након завршетка са радом. Чекају вас лијепи тренуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана