Дневни хороскоп за 29. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. јул

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Данашњи вишак времена и енергије можете усмјерити ка интересантној особи, дајте свој максимум, али немојте се превише разочарати и одустати ако не добијете очекивани одговор. Пријала би вам физичка активност.

Бик

Без већих проблема требало би да савладате професионалне задатке. Потврда тачности неповољне вијести коју сте недавно чули, вјероватно ће обиљежити цијели љубавни дан. Пажња и разумијевање драге особе значиће вам много.

Близанци

Један турбулентан радни дан имаће већина Близанаца. Врло добри резултати у сфери комуникације биће и адекватно награђени. Немојте беспотребно стварати тензију у постојећем односу. Потребно је показати мало више спремности на компромис.

Рак

Прилично равна линија на пољу посла код особа рођених у знаку Рака, што не значи ништа лоше за сам крај ове радне седмице. Потрудите се да у сфери љубави не буде апсолутно равна линија, и неком ситницом обрадујте себе и драгу особу.

Лав

Крај радне седмице типични Лавови дочекују углавном задовољни оствареним претходних дана. Не кварите утисак мегаломанским захтјевима на самом крају. Осјетљивост кардиоваскуларног система.

Дјевица

На самом крају радне седмице најтипичније Дјевице чека изазов нове занимљиве пословне понуде. Не одбијајте и размислите, али прво завршите раније започете пројекте.

Вага

Већи дио овог радног дана ствари би требало да теку у уобичајеним професионалним оквирима. Искакање може изазвати вербални сукоб са неким од сарадника. Чувајте се прехладе.

Шкорпија

Крај радне седмице за Шкорпије могао би да означи и завршетак једног напорног пословног циклуса и прилику за окретање листа на другу страну. Од неколико веома занимљивих познанстава могу се догодити у сфери љубави током овог дана.

Стријелац

Добар дан да ставите тачку на врло динамичну радну седмицу. Најтипичнији представници могу очекивати понуду за нове пословне пројекте. Конкретни кораци и предузимљивост у сфери љубави данас би могли да вам се вишеструко исплате.

Јарац

Уз добру организацију, без страхова и већих дилема, корак по корак и још један успјешан дан остаће иза вас. Потенцијална дешавања током овог дана у сфери љубавних односа углавном би требала да буду у границама већ уобичајеног и познатог.

Водолија

Иако имате све разлоге да будете задовољни пословним остварењима, неке Водолије могу показати непотребне знаке нервозе због мањих вербалних неспоразума. Могуће осцилације крвног притиска.

Рибе

Мање кашњење не би требало да вас превише омете у завршавању планираних обавеза за овај петак. На љубавном плану за очекивати је да будете пријатно изненађени, прије свега сазнањем да особа која вас занима гаји слична осјећања према вама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана