Дневни хороскоп за 29. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Некад у први мах може дjеловати лоше али ви одмах схватите шта се око вас дешава и реагујете попут муње. Прекинули сте једну везу у којој нисте претjерано доминирали. Размислите још једном о тој вези. Важно је да се довољно крећете.

Бик

Можете доминирати у пословима медицине, здравства, социјалним радом, екологија. Изаберите свој пут који мора бити другачији од других. Ако намjеравате да започнете везу није добар дан јер ваш изабрани партнер тежи ка материјалном. Ваш порок је слатка и калорична храна.

Близанци

Могући је пут у иностранство ради посла који дуго прижељукујете. Уколико не одете нећете одустати од тог сна и у наредном периоду. Партнеру је потребно много више емоција и романтичних тренутака који вама понекад недостају као инспирација. Добар и здрав ум имате.

Рак

Да би сте функционисали нормално морате да се држите подаље од ваше импулсивнсти која може да поремети сарадњу са клијентима или односе са сарадницима. Емотивни дио вашег бића пати. Нисте сигурни да ли сте се заљубили у нову особу или мислите да су то емоције према постојећем партнеру. Мањи стрес.

Лав

Сјајно се осјећате у својој кожи али ваши сарадници не мисле тако. Ви увијек видите свјетлију страну живота за разлику од сарадника депресиваца. Ако сте заузети боља комуникација са партнером. Уколио сте сами пажњу добијате од Бика.Уз рад се одмарате.

Дјевица

Можете бити веома напети и претрпани послом који вас ионако не чини срећном особом. Треба вам пријатељ на послу. Ново познанство са особом која се бави пословима коминкација и саобраћаја може пробудити велико интересовање у вама и омогућити да се осјећате опуштеније. Здравље добро.

Вага

Потребно је да ријешите неке проблема за некретнине. Овдје ће вам требати и правни савјетник.Они који нису у вези траже особу која ће их орасположити или бар провести пар дана са њима. И даље проблем са бубрезима.

Шкорпија

Ваша сналажљивост и даље је наглашена. Ваш карактер никада не би дозволио да изгубите моћ у било чему шта радите, чиме се бавите. Брак у коме се налазите морате да чувате и гајите, заливате попут лијепог цвета јер вас партнер може лако оставити. Проблем са мишићима врата.

Стријелац

Данас напуните батерије и не одустајте од даљег посла и идеја које вам се пружају. Оптимиста сте и због тога ћете успијети. Партнер је ведра особа покретна и увијек спремна за забаву и акцију. Добро слагање са Близанцима. Оптимизам лијечи све.

Јарац

Забринути сте за постојећи посао јер вам је досадно да радите нешто од чега немате корист-новац. Можете се покренути на пут у иностранство. Да ли то љубав куца на ваша врата питате се Ви? Не – сачекаћете још мало. Здравље никад боље.

Водолија

Иако сте знак чији је симбол хуманост нећете бити толико одушевљени да се жртвујете за друге који то не цијене. Потребна вам је темперамента личност да пробуди тог ексцентрика, бурног али успаваног Урана. Вјероватно ће то бити један енергични Ован. Глежњеви осјетљиви.

Рибе

Може се десити да прецијените своје могућности, посебно кад је буџет у питању иако нисте свијесни да немате толико новца колико мислите. Ако сте слободни онда сусрет са Биком. Ако сте у браку или вези неби било добро да вам тајна љубав буде Бик. Осјећај меланхолије вас прогања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана