Дневни хороскоп за 29. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. децембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Улажете велики напор да остварите позитивне резултате у свом професионалном изражавању, али постоје изненадне ситуације које ремете ваше планове и пословну концепцију. Потребно је да се растеретите од додатних обавеза, немате довољно енергије да се ангажујете на више страна истовремено.

Бик

Добре идеје које имате захтијевају и ширу подршку од оне коју тренутно уживате у кругу сарадника. Све што желите можете и да остварите, али уз асистенцију и нечију подршку. Будући да ви сјајно функционишете у партнерству, потрудите се да око себе окупите особе од повјерења или угледа. Довољно сте вјешти или сналажљиви да приволите вољену особу на неке своје замисли.

Близанци

Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени који могу да вас успоре у спровођењу важних планова које имате. Али, уз додатну упорност показаће се да имате врло ефикасна рјешења и да околина изузетно уважава ваше резултате. У догађајима из приватног живота немојте дозволити да се о вама шире лоши гласови или да неко о вама пласира погрешне приче.

Рак

Размислите о промјени одређених критеријума и услова у договору са сарадницима да бисте побољшали своју пословну позицију. Слободно можете да инсистирате на својим идејама, јер имате врло поуздане показатеље о успјеху. У свом емотивном заносу спремни сте да учините нешто посебно да бисте импресионирали свог партнера.

Лав

Умијете да процијените повољну ситуацију на пословној сцени и да осмислите добар наступ или редослијед потеза пред сарадницима. Обратите пажњу на разне могућност партнерског удруживања које имате. Важно је да прихватите послове за које имате довољно знања или искуства. Лагано губите емотивну контролу.

Дјевица

Можда све информације са којима располажете не представљају увијек и поуздане критеријуме, али без великих изазова нема ни веће пословне афирмације. Потрудите се да правилно дозирате свој стваралачки импулс са заједничким интересима у различитим правцима. Пролазите кроз фазу осцилација. Повремено вам је тешко да правилно ускладите свој љубавни ритам и афинитете у односу са блиском особом.

Вага

На помолу су нове пословне обавезе које захтијевају да се додатно ангажујете или нове дилеме које ћете морати да рјешавате врло експедитивно у најкраћем року. Затражите на вријеме нечији савјет приликом финансијских процјена и улагања. Имате утисак да партнер нешто вјешто прикрива, што додатно утиче на вашу несигурност или појачава вашу нервозу.

Шкорпија

Све корисне информације могу да вам олакшају успјешно рјешавање неких пословних питања која имате. Обратите пажњу на сугестије које вам даје једна искусна особа, нема разлога да одбацујете неке идеје само зато што вам звуче сувише апстрактно. Ако вам је стало да промијените или побољшате свој однос са вољеном особом, онда покажите више разумијевања за њу.

Стријелац

Ослањате се на своје преговарачке манире, јер да без добре припреме, плана или процјене нема ни значајног пословног успјеха. Потребно је да се усаглашавате са својим сарадницима око уважавања различитих интереса да би сви око вас осјетили моралну и материјалну сатисфакцију. Потрудите се да обрадујете све блиске особе на неки неуобичајени начин.

Јарац

Ситуација око вас дјелује врло промјенљиво и тешко је прецизно предвидјети нечију реакцију или одговор. Боље је да се држите провјерених правила и да избјегавате било коју врсту ризика. Одложите неке напорне обавезе док не добијете боље услове за наредни период. Налазите се у фази емотивног узлета, тако да однос са партнером доживљавате као остварење снова. Препустите се својим осјећањима.

Водолија

Потребно је да се растеретите од додатних обавеза, али немате довољно енергије да се ангажујете на више страна истовремено. У достојанственом стилу и без сувишних питања прихватите све корисне сугестије или ријечи критике које вам упућују блиски сарадници. Жељели бисте да успоставите бољу контролу над новим догађајима у љубавном животу, међутим ништа значајно не можете да учините без претходног договора са својим партнером.

Рибе

Савјесно испуњавате свој дио обавеза и дјелујете врло ажурно приликом испуњавања разних договора које имате са сарадницима. Реално заснивате све своје одлуке и нема разлога да неко утиче на вашу професионалну несигурност. У односу са партнером нема потребе да упорно понављате ситуације које не доносе жељени ефекат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана