Дневни хороскоп за 29. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

У нову радну седмицу већина Овнова креће пуном паром, спремни без већих потешкоћа дочекати све изазове. У доброј сте љубавној форми, само треба да ускладите све с данашњим густим пословним распоредом.

Бик

Треба све да држите под контролом, а проблеме рјешавајте корак по корак. На љубавном плану очекујете да и други отворе своје карте као и ви, а ви се почињете бавити озбиљнијим плановима за будућност.

Близанци

Близанцима овај дан обећава солидан почетак, али обратите пажњу на могуће компликације јер пуно тога ипак не зависи од ва­с. Не препоручује се преношење напетости и нервозе на љубавну сферу јер можете додатно закомпликовати ствари и појачати напетости.

Рак

Од вас се очекује марљивост и одговорност, а могуће су и похвале надређених. Искористите ово добро раздобље за планирање заједничких циљева, усмјерите сву енергију на своју везу и посветите се у потпуности вољеној особи.

Лав

Овај уторак би могао бити најава раздобља за Лавове у којем ћете имати прилику да склопите неке нове договоре и сарадње. Искористите прилику да изнесете своје ставове. Без значајних промјена на емоционалном нивоу у односу на претходни дан, требало би да контролишете своју импулсивност ако је могуће.

Дјевица

Пред Дјевицама је нови пословни циклус па је за очекивати ​​да ће од самог почетка показати појачану преданост и енергично кренути у сусрет новим професионалним изазовима. Појава особе из ваше љубавне прошлости могла би да вас заинтригира. Нека вас понесу емоције.

Вага

Ако се добро организујете, имате шансе већ на почетку ове седмице склопити јако добар пословни договор. Добар дан за више нових љубавних контаката, на вама је да не вагате превише, већ да будете одлучнији.

Шкорпија

Могуће критике надређених због недовољног ангажмана могле би дочекати Шкорпије овог понедјељка. Вољеној особи данас би могла засметати ваша себичност и саможивост.

Стријелац

Дјелотворност и брзина требало би да буде обиљежја првог радног дана за већину Стријелаца. Могуће је постизање неких нових договора или видова сарадње. Ако још  чекате праву прилику, ево дана када би се на видику могла појавити врло занимљива особа.

Јарац

Већ у старту Јарчеви могу очекивати ​​неспоразуме с неким од сарадника који не прихватају ваш начин рада и организацију. На љубавном плану осјећај незадовољства пратиће вас цијели дан. Ако зависи од вас, покушајте ствари сагледати из другог угла.

Водолија

Данас предстоји много комуникације и разних договора и преговора. Пазите коме повјеравате важне детаље, нису сви баш пријатељски расположени према вама. На вашем љубавном хоризонту нема препрека, будите активни и уживајте.

Рибе

Већина Риба требало би да се позабави информацијама које им стижу данас, како би избјегле покушаје преваре. Мали знаци пажње увијек пуно значе, стога обрадујте вољену особу

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана