Дневни хороскоп за 29. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. август

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Покушавате да одгодите сусрет са једном особом, али то је само привремено рјешење. Суочавање са истином доноси олакшање. Потрудите се да ваши сарадници прихвате реална објашњења и околности које утичу на заједнички успјех.

Бик

У сусрету са вољеном особом не можете диктирати љубавна правила. Лијепо је оно што одговара заједничком укусу и расположењу. Добијате различите олакшице. Важно је да имате добар подстицај и да остварите своје пословне намјере.

Близанци

У односу са вољеном особом није све онако као што бисте жељели, али све је могуће побољшати уз већу дозу искрености и разумијевања. Позитивни узори могу да вам послуже као добро рјешење за неке спорне ситуације. Угледајте се на неког ко има више знања или искуства.

Рак

Ваш понос избија на површину, што представља лош предзнак у сусрету са вољеном особом. Контролишите сујету. Важно је да поштујете протокол у односу према сарадницима. Нема потребе да компликујете заједнички договор.

Лав

У емотивном животу не успијевате да привучете нечију пажњу, чак ни уз помоћ малих трикова које лукаво смишљате. Сусрет са једном особом није испунио ваша велика очекивања, стога размислите о неком алтернативном рјешењу.

Дјевица

У сусрету са вољеном особом преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одгодите напорне ситуације које вас исцрпљују.

Вага

Не дозволите партнеру да се удаљава од заједничких тема. Инсистирајте на својим емотивним потребама. Већину обавеза можете да завршите самостално и без додатног утицаја са стране. Све се своди на пословну организацију и добру вољу.

Шкорпија

Емотивна ситуација се мијења, али не треба да се уљуљкујете лажном надом. Будите промишљени, прије него што проговорите. Немојте преувеличавати своје знање или способности. Понекад ситни детаљи одлучују о завршним резултатима.

Стријелац

Обратите се блиској особи за утјеху и емотивно разумијевање. Неко има добру идеју и искрено се брине о вашем расположењу. Улажете огромну енергију у посао којим се бавите, али на крају добијате само дјелимичне резултате.

Јарац

Важно је да се налазите у позитивном окружењу. Пажљивије бирајте друштво за излазак или интимно повјеравање. Немојте дозволити да се неспоразум негативно одрази на вашу концентрацију или да вас неко улови у замку.

Водолија

У односу са вољеном особом немојте тражити немогуће уступке, са више поштовања прихватите оно што добијате. Обратите пажњу на користан савјет, увијек постоји могућност да се оствари пословни договор који води у правцу заједничких рјешења.

Рибе

Инсистирање на својим потребама у односу са вољеном особом води ка новим супротним рјешењима и потиснутим очекивањима. Упорно смишљате нову стратегију, али неко други дјелује ефикасније и дјелимично угрожава ваше пословне интересе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана