Дневни хороскоп за 29. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме, прије него што вас неко доведе пред свршен чин и у неугодну ситуацију. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Губите драгоцјену енергију на споредне ситуације. Контролишите своје унутрашње конфликте.

Бик

У сусрету са вољеном особом преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Близанци

Недостаје вам емотивна подршка, потисните сујету и покажите своја искрена осјећања пред блиском особом. Понекад није лако остварити позитивне резултате, али све се своди на добро планирање и на прецизне потезе. Важно је да се добро заштитите од негативних утицаја.

Рак

Ограничите своје емотивне жеље и очекивања на разумну мјеру. Без обзира на упорност, не можете да промијените партнерову одлуку. Дјелујете самоувјерено пред особом која тестира ваше знање и професионалне способности. Обратите пажњу на нечији користан савјет. Важно је да ускладите свој разум и осјећања.

Лав

Немојте дозволити да се непотребно сукобљавате са вољеном особом. Одговорите на нечије сигнале или на емотивну поруку. Интересују вас неке скривене информације. Стало вам је да се доказујете кроз различите изазове и у необичним ситуацијама. Потребно је да побољшате концентрацију.

Дјевица

Имате утисак да вољена особа не разумије ваше намјере. Свако од вас је прича за себе, са тајанственим уводом и необичним понашањем. Оптерећени сте различитим обавезама, али околина очекује да рјешавате питања од заједничког интереса и да дјелујете довољно ефикасно. Повјеравање и разговор имају позитиван утицај на ваше психичко стање.

Вага

Недостаје вам нечије присуство или емотивни подстицај. Сувише сте заокупљени разним темама које вас удаљавају од вољене особе. Важно је да се добро организујете и да поштујете пословни договор у предвиђеном року.

Потребно је да остварите психолошку равнотежу.

Шкорпија

Нема потребе да се намећете у нечијем присуству. Понекад велика упорност доноси супротан ефекат. Тешко вам је да донесете добру пословну процјену и коначну одлуку без нечијег знања. Избјегавајте претјерану разметљивост.

Важно је да каналишете своју креативну енергију.

Стријелац

Вољена особа покушава да вас остави у убјеђењу да је све у најбољем реду. Али, ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој вијек трајања, али ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене.

Пријаће вам релаксација и опуштање.

Јарац

Нема разлога да очекујете превише разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Потребна вам је особа сличних афинитета. Избјегавајте непотребан ризик на који вас наговарају одређени сарадници. Не можете да промијените садашње услове у своју корист. Посветите пажњу неким ведрим садржајима који позитивно утичу на ваше расположење.

Водолија

Пажљивије анализирајте вољену особу да бисте одгонетнули дио скривених порука или намјера. Понекад треба употријебити шаховско правило такнуто-макнуто. Сарадници очекују да дјелујете довољно ефикасно и сналажљиво. Важно је да акумулирате позитивну енергију.

Рибе

Посветите пажњу особи која позитивно утиче на ваше расположење. Емотивни сусрет доноси обострано задовољство. Постоје различите околности које вас успоравају, неко не жели да саслуша ваше идеје. Немојте тражити немогуће. Пријаће вам шетња или боравак у природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана