Дневни хороскоп за 28. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дневни хороскоп за 28. октобар вас савјетује да будете фокусирани и завршите све обавезе на послу. Ако оставите нешто да “преноћи”, нећете имати мира до краја недјеље! Будите опрезни ако излазите вечерас, јер не савјетује вам се конзумирање алкохола.

Бик

Хороскоп вам је у знаку љубави, осјећате се врло емотивно и романтично. Партнер је одушевљен њежношћу коју му показујете и пред вама је прелијеп викенд. Нека особа на послу има проблем с вама, али још није спремна да вам каже

Близанци

Опсесивно размишљате о нечему што вам се чини као проблем и никако да се извучете из спирале сопствених мисли. Потребно вам је нешто што ће вам вратити фокус на праве ствари. Попричајте с партнером и реците шта вам је на души, осјетићете огромну дозу олакшања.

Рак

Дневни хороскоп за 28. октобар вам је у знаку новчаног добитка. Почните да планирате инвестицију о којој сте дуго маштали, јер се сада може исплатити и то вишеструко! У љубави морате да будете опрезнији.

Лав

Размишљате о особи која вам се допада и дневни хороскоп савјетује да данас ступите с њом у контакт. Будите опуштени и пустите да вас срце води и сазнаћете да ли је тај однос само пролазна авантура или нешто што може да потраје годинама.

Дјевица

Вријеме вам данас није савезник, дневни хороскоп за 28. октобар вас упозорава да нећете знати гдје су нестали сати и сати данашњег дана! Немате концентрацију, најрадије бисте сањарили и размишљали о некоме ко вам се допада.

Вага

Занемарили сте партнера и осјећате кривицу па будите посвећени и романтични данас. Недостаје вам нека особа која живи у иностранству и данас јој пошаљите поруку или мејл да бисте одржали тај однос у животу. Ваш савјет ће некој млађој особи бити драгоцјен.

Шкорпија

Хороскоп вас упозорава да себе не саботирате, некада смо сами себи највећи непријатељ када смо под стресом. Имате превише обавеза и премало времена, али ако се добро организујете све ћете завршити и раније него што сте планирали.

Стријелац

Себе данас ставите на прво мјесто, јер ће вас у супротном други људи, пријатељи и породица, превише оптеретити дешавањима у свом животу. Правите већ дуже вријеме неки “тајни” план и данас се све коцкице склапају. Некоме се допадате.

Јарац

Дневни хороскоп за 28. октобар вас упозорава да ћете морати да оставите своје обавезе да бисте помогли некоме коме је помоћ преко потребна. Ваш унутрашњи осјећај за правду и фер ствари данас долази до изражаја, бићете херој у очима те особе.

Водолија

Морате да поставите границу у неком односу који вас већ дуже вријеме оптерећује. Реците тој особи тачно на који начин може да рачуна на вас и да не очекује ништа више од тога. Поподне се опустите и ако можете, не јављајте се на телефон.

Рибе

Хороскоп вам предвиђа немир, урадили сте нешто добро, али као да не видите сврху. Можда вас је стрес натјерао да заборавите ширу слику и своје животне планове. Препоручује вам се да се посавјетујете са старијом женском особом из ваше породице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана