Дневни хороскоп за 28. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Планете наговјештавају пораст оптимизма и друштвених садржаја. Послови не само да неће бити напорни, него би вас могли и забављати. Планови везани за наставак школовања и контакте с иностранством развијају се на прижељкивани начин.

Бик

Колеге ће вам приговарати да не знате сарађивати. Ако крећете на пут, припремите се на застоје или промјену плана. Разумно се прилагодите ситуацији, не губећи вријеме на љутњу. Особи која вам се свиђа приступите лежерно.

Близанци

Прихватите пословну понуду, посебно ако она подразумијева путовања и контакте са иностранством. Иако нисте у најбољем љубавном раздобљу, труд који улажете у везу или брак неће проћи незапажено од стране партнера.

Рак

Исказаћете пословни дух и проницљивост, па вам добре прилике неће измаћи. Могли бисте добити одштету или наплатити своја потраживања. Нечији савјет или помоћ биће вам од непроцјењивог значаја. Боравак у затвореном простору неће вам бити угодан.

Лав

Сматраћете да своје проблеме можете ријешити сами, па ће вам нечији савјети ићи на живце. Можда ће вас повриједити оно што ће вам рећи. Чиниће вам се да много енергије трошите на брачни однос, али вас партнер не подржава у вашим плановима.

Дјевица

Плаћање рачуна везаних за кућу, дјецу и зајмове прилично ће вам испразнити новчаник. Љубавни живот доживјеће преображај, али још ће бити неких питања на која нећете имати одговор. Не замарајте се тиме.

Вага

Очекује вас узбудљив дан у којем ће се догађати много тога лијепог. Особа која вам се свиђа даће вам знак да је спремна за везу, па на вама остаје само да се потрудите. Ако сте у вези, побрините се да партнера чешће изводите у друштво.

Шкорпија

Чека вас много послова па боље организујте вријеме. Ако будете све одлагали за крај радног времена, наћи ћете се у стисци. Плаћање рачуна, рјешавање властитих или породичних проблема, набавке и кућни послови прилично ће вас исцрпити.

Стријелац

Избјегните расправе с надређенима. Нагли сте и директни, па често реагујете нетипично за себе. На путу до љубавне среће успјешно ћете савладати препреке. Заљубљени би могли донијети одлуку о заједничком животу.

Јарац

Привидно пословно затишје назнака је будућих великих промјена - могли бисте се бавити новим пројектом или напредовати на постојећем радном мјесту. Могућ је контакт с родбином или нечија посјета, што вас и неће превише одушевити.

Водолија

Успјешно ћете обновити стару љубавну ватру у вези и ојачати повјерење. Ако сте родитељ, организујте најмлађима забавно послијеподне. Посвећиваћете много пажње изгледу и форми. Дан је одличан за оне који желе промијенити фризуру и засијати новим изгледом.

Рибе

Ауторитети вам неће бити склони. Радије одгодите неке приједлоге или пројекте које им намјеравате представити. Ако сте у тајној вези или у љубавном трокуту, размишљаћете о могућим излазима. Напетост елиминишите масажом и третманима љепоте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана