Дневни хороскоп за 28. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Могућа критика или жустра комуникација са сарадником. Данас можете добити приједлог о новом пројекту о коме би вриједјело размислити. Не журите са одлучивањем. Неко преузима иницијативу и покушава да покаже своју заинтересованост.

Бик

Превише размишљате у неким ситуацијама и могуће је да ћете пропустити прилику за договор. Водите рачуна да не заборавите на битне састанке. Вољеној особи прија ваша иницијатива и ангажованост око ње. Осјећате се добро и то се на вама и види.

Близанци

Данас имате важан разговор са пословним партнером. Пажљиво направите концепт да не бисте заборавили неке битне чињенице. Исправите мањи пропуст према вољеној особи, посветите јој се данас. Добар дан за контакте са пријатељима.

Рак

Потребна вам је озбиљна припрема за важан састанак. Могуће је да ће у све ово бити укључен и неко од ваших шефова. Потрудите се да оставите добар утисак. За партнера ћете имати времена у касним поподневним сатима.

Лав

Право је вријеме да једну пословну обавезу приведете крају. Могуће је да ће вас други ометати својим примједбама, али ћете ово рјешавати по кратком поступку. Велики планови за изласке или за један сусрет у току поподневних сати.

Дјевица

Данас успијевате да уклопите и личне обавезе са пословним. Додуше, биће вам потребна велика организованост, али стижете да све завршите. Заузете Дјевице данас нека посвете пажњу партнеру, јер су лијепи и страсни тренуци пред њима.

Вага

Услуга колеге ће вам помоћи да у посљедњем тренутку ријешите једну ситуацију у своју корист. Комуникација са партнером може бити на граници расправе, али ћете је лако преокренути у страст  уколико се мало потрудите.

Шкорпија

Данас имате одличну комуникацију, али и сарадњу са шефовима и особама од ауторитета. Примјећујете да вас људи гледају на другачији начин него до сада и задовољни сте постигнутим. Дан за флертовање, за лаку забаву и за опуштенији излазак.

Стријелац

Шта год будете предузимали, ићи ће вам од руке. Немојте ово искористити само у пословном сегменту, већ направите и потез према особи која вам се допада или се приближите више емотивном партнеру. Могуће је и ново познанство.

Јарац

Неочекивано ћете добити финансијски прилив и то је вјероватно новац који већ неко вријеме очекујете. У пословном сегменту миран и статичан дан. Добро сте расположени па ћете са укућанима створити лијепу атмосферу.

Водолија

Дан изузетан за комуникацију са сарадницима, за нове договоре, за нове контакте са људима који вам могу бити пословно важни. Добро сте расположени и можете покренути на акцију и себе и друге.

Рибе

Фина пословна понуда може се отворити пред вама. Биће потребно да одреагујете на вријеме, не одуговлачите са одлуком. Они који су спремни за мало авантуре, нека се активирају јер може доћи до занимљивог новог познанства.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана