Дневни хороскоп за 28. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. јул

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Планетарни аспекти на небу донијеће вам оригиналне идеје за потенцијалну будућност пословања. Повећан обим посла. Пружа вам се прилика да коначно упознате своју сродну душу и то на некој прослави.

Бик

Данашњи аспекти могу вам донијети успјех у трговини и повољне исходе преговора. Припремите се за лијепа изненађења. Успјешно ћете ријешити проблем у оквиру породице. Бићете у ситуацији да помогнете неком од укућана.

Близанци

Позитивни аспекти доносе вам фантастичну прилику за развој пословања. Ваше идеје уживаће општу подршку. Зближићете се са особом с којом сте више у пријатељским односима. Период позитивних преокрета.

Рак

Главни изазов на послу је да изгладите нарушени однос са једним пословним сарадником. Овај компромис ће вам касније много значити. Ријешићете проблем несугласица међу укућанима. Мудрим наступом успоставићете хармонију.

Лав

Изузетно повољан дан за преговоре са пословним партнерима. Очекује вас пословно путовање и уносан уговор. Овај дан обиљежиће склад и узајамна подршка у вези с партнером, а то представља извор вашег животног оптимизма.

Дјевица

Планетарни аспекти шире дијапазон ваших пословних могућности. Данас ћете заблистати у јавним наступима и презентацијама. Почетак везе доноси вам нове сумње, али ће вам партнер лијепим гестом вратити повјерење.

Вага

Повољан аспект утиче повољно на ваше односе са ауторитетима. Очекује вас побољшање комуникације на послу. Између вас и партнера наелектрисана ситуација, љубомора и страст стварају турбуленцију.

Шкорпија

Планетарни аспекти донијеће вам смисао за организацију пословања, али утичу и на финансијски напредак. Налазите се у дилеми, свиђају вам се у исти мах двије особе. Препустите одлуку времену.

Стријелац

Уколико у овом периоду будете донијели исправне одлуке, обезбиједићете успон у пословању и то на дугорочном нивоу. Ваш однос с партнером пролази кроз складан период и разумијевање. Очекују вас романтични тренуци удвоје.

Јарац

Очекујте унапређење у каријери. Ово је период када добијате награде за претходни труд. Однос препун разумијевања и узајамне подршке с партнером испуњава вас посебним задовољством.

Водолија

Подршка веома утицајне особе за ваше оригиналне идеје обиљежиће овај дан. Па ипак, постоје особе које граде ривалски однос с вама. Данас можете заједно с партнером отпутовати на једно краће путовање. Сјајан провод удвоје.

Рибе

Пословно, сасвим сигурно ћете остварити уносне споразуме. Одличан финансијски период. Партнер с којим сте почели да се виђате све више вас одушевљава. Коначно сте нашли сродну душу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана