Дневни хороскоп за 28. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Држите се подаље од људи из прошлости. Очекујте покушаје манипулације, па будите опрезни. Емоционално се препустите љубавним ситуацијама, али не упоређујте садашњост са претходним искуствима. Очекује вас интензиван љубавни дан. Будите опрезни у финансијским трансакцијама. Посветите пажњу здрављу, посебно избегавајте стресне ситуације које могу изазвати главобоље.

Бик

Могуће су позитивне промјене у послу које иду у вашу корист. Искористите прилику да покажете своје вјештине и побољшате зараду. Партнерство доноси радост и добро се осјећате, али провјерите своје здравствено стање, посебно крвну слику. Емотивно сте стабилни и срећни. Финансијски просперитет се назире. Провјерите своје здравље, обратите пажњу на крвну слику.

Близанци

Љубав је у фокусу дана. Присутна је дилема, али пратите своју интуицију и не дозволите другима да утичу на ваше одлуке. Сан може бити нарушен стресом, па се обезбиједите одмором. Тешке одлуке вас очекују у љубави. Одложите финансијске одлуке, нису у вашу корист. Посветите се одмору да бисте избјегли стрес. Обезбиједите себи добар сан како бисте избјегли главобоље.

Рак

Опрез у комуникацији с блиским особама, избјегавајте конфликте. Крајем дана можете очекивати новац за претходне заслуге. У љубави вас очекује занимљиво познанство супротног пола, а општи доживљај дана је позитиван. Без обзира на емотивну ситуацију, добро се осећате. Новчана награда стиже крајем дана, искористите је паметно. Посветите пажњу комуникацији на послу. Очекујте добро здравље.

Лав

Осјећате се стабилно и коначно свој на своме. Одличан је тренутак за промјене у дому и уживање у плодовима рада. Ако вам се пружи прилика за краће путовање, прихватите је. Мирна лука се протеже и на љубавни план. Очекујте позитивне промјене у вези или браку. Дан је повољан за уређење дома и лични напредак. Бројне погодности су пред вама. Јачајте свој имунитет.

Дјевица

Нисте расположени за комуникацију с особама које су заинтересоване за вас. Посветите се послу, али будите искрени према себи и ријешите се проблема. Обратите пажњу на особе према којима нисте били фер. Искреност вам може донијети позитивне промјене у љубави. Фокусирајте се на посао, али будите отворени за исправке. Позив за извињење може доћи. Побољшајте исхрану и унос витамина.

Вага

Лијепо изненађење вас очекује, посебно ако се бавите приватним бизнисом. Награда коју добијете усрећиће породицу. Романтика је у плану крајем дана, препустите се емоцијама.  Уживајте у љубави и покажите партнеру колико вам значи. Приватни бизнис доноси позитивне резултате, искористите их. Финансијска награда је могућа. Очекујте добро здравље.

Шкорпија

Имате моћ да остварите своје жеље. Ситуације ће се одвијати у вашу корист. Обратите пажњу на особу коју дуго познајете. Очекују вас неочекиване емоције. Ако сте у вези, очекујте романтичан дан. Искористите ову моћну енергију за постизање пословних циљева. Физичка активност ће вам помоћи да се ослободите стреса.

Стријелац

Није повољан дан за финансијске одлуке и велике куповине. Ослоните се на помоћ пријатеља и одложите планиране трошкове. Обратите пажњу на жеље вашег партнера и потрудите се да их остварите. Коригујте исхрану ради побољшања здравља. Одложите финансијске одлуке. Дан за сарадњу и подршку колега. Кроз мале промјене у исхрани можете побољшати своје опште здравље.

Јарац

Размислите о својим жељама и донесите одлуке које ће вам омогућити напредак. У љубави нема великих промјена, али је важно донијети одлуке које ће унаприједити ваш однос. Размислите о својим жељама и циљевима на послу. Отворен разговор може вам помоћи да остварите своје пословне амбиције. Физичка активност може вам помоћи да се ослободите стреса.

Водолија

Преузимате улогу савјетника. Будите спремни да изађете у сусрет особама које вам се обрате за помоћ. Будите пажљиви и спремни да пружите подршку партнеру. Велико изненађење вас очекује, али припазите на своје здравље и сан. Очекујте изненађења у љубави, али поведите рачуна о свом здрављу. Унесите потребне промјене у своју рутину да бисте одржали емоционалну равнотежу.

Рибе

Будите опрезни у пословним трансакцијама и провјерите све детаље прије него што склопите посао. У љубави се суочавате с изазовима, али уз разговор можете превазићи трзавице. Добро се осјећате. Пазите на детаље и провјерите све информације прије него што донесете пословне одлуке. Поведите рачуна о својој емоционалној равнотежи. Очекујте добро здравље, али поведите рачуна о емоционалном стању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана