Дневни хороскоп за 28. децембар

Г.С.
 Дневни хороскоп за 28. децембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Нема разлога да се уљуљкујете лажним надама или емотивним фантазијама. Сигурно је само оно што је провјерено.

Своје интересе не треба да везујете само за одређени тим сарадника, већ дозволите себи могућност ширег погледа на пословну ангажованост. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Бик

Важно је да се налазите у позитивном окружењу. Пажљивије бирајте друштво за излазак или интимно повјеравање. Немојте дозволити да се неспоразум негативно одрази на вашу концентрацију или да вас неко улови у замку. Сачувајте присебност духа и јаку вољу.

Близанци

Нема потребе да се додатно оптерећујете нечијим коментарима. Будите великодушни према вољеној особи. Не можете да водите главну ријеч или да постављате нове услове. Неко други одлучује о заједничким интересима. Избјегавајте додатне обавезе које вас сувише замарају.

Рак

Боље је да стишавате своје страсти, него да се уплићете у расправу са вољеном особом. Размислите о могућим посљедицама.

Уколико вам неко задаје различите проблеме, подсјетите своје сараднике на правила лијепог понашања. Ускладите своје мисли и осјећања.

Лав

Не можете да игноришете нечије присуство, стога обратите пажњу на неке важније ствари у животу. Очекујете велике промјене у својој околини, али реалност изгледа другачије, узалудно расплињавате креативну енергију.

Избјегавајте неке лоше навике и стресне ситуације.

Дјевица

Код вас провијава добра воља и емотивна нота, а код вашег партнера смисао за лијепим и корисним стварима. Сјајно се допуњавате. Обратите пажњу на различите детаље у новим преговорима. Пословно надмудривање понекад дјелује сувише заморно. Важно је да ускладите своје мисли и осјећања.

Вага

Добра воља чуда чини, довољно је да видите осмијех задовољства на лицу драге особе и да осјетите нову креативну инспирацију. Увијек постоји заобилазно рјешење. Обратите пажњу на нове информације, важно је да удружите своје интересе са провјереним сарадницима.

Избјегавајте различите ситуације које вас узнемиравају.

Шкорпија

У односу са вољеном особом није све онако као што бисте жељели, али све је могуће побољшати уз већу дозу искрености и разумијевања. Позитивни узори могу да вам послуже као добро рјешење за неке спорне ситуације. Угледајте се на неког ко има више знања или искуства. Будите пажљивији у саобраћају, избјегавајте стресне ситуације.

Стријелац

Преосјетљиво реагујете на различите ситнице, партнер не примјећује ствари које за вас имају другачије значење. Уколико вас неко опомиње да промијените своје захтјеве у пословно-финансијској сарадњи, прихватите одређени компромис.

Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Јарац

Нема разлога да губите самопоуздање, партнер ће убрзо промијенити мишљење у вашу корист. У прилог вам иду нечије изјаве и морална подршка. Важно је да избјегавате оне који вас гуше.

Пријаће вам забава у одабраном друштву, опустите се.

Водолија

Стрпљиво сачекајте на нечији позив или на партнерово присуство. Постоје ситуације које не можете убрзати и промијенити у своју корист. Избјегавајте ривалство или такмичарску атмосферу, важно је да сачувате позитивну везу са блиским сарадницима.

Потрудите се да побољшате своју концентрацију.

Рибе

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са блиском особом.

Суочавате се са новим и напорним обавезама, важно је да утичете на нечије мишљење како бисте убрзали заједничку акцију.

Пријаће вам излазак или боравак у природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана