Дневни хороскоп за 28. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Ваше способности ће ових дана вјероватно изаћи на површину. Радићете с више задовољства премда ће понекад бити заиста напорно. Запослени у услужним дјелатностима припремаће велике или захтјевније пројекте.

Бик

Потреба за заштитом у приватном животу биће наглашена. Ипак, не гњавите партнера да вас штити, јер нисте мало дијете. Схватите да не постоји гаранција ни за шта на овом свијету, а кад то усвојите, сами ћете се осјећати сигурније. Одрастите.

Близанци

Прихватићете оно што имате и што живите. С таквим паметним приступом почећете уживати у ситницама које живот значе. Овај стил одговараће свима онима који су у дужим везама. Самци ће бити скромнији у својим љубавним очекивањима.

Рак

Биће малих љубавних брига које ће вам повремено доносити нерасположења, али не таква да би вам било тешко. Узмите то као изазов који вас обоје може потакнути да још више побољшате свој однос. Они који су још сами пуно ће размишљати.

Лав

Напокон можете све у вези посла сагледати у цјелини. То ће вам разбистрити поглед и дефинисати план за даље. Контаката ће бити много, а доста тога зависиће од ва­с. Утолико ћете осјећати и терет одговорности, међутим радићете добро.

Дјевица

Малим корацима напредоваћете у специфичним знањима. То ће заправо ићи кроз практичан рад. Уживаћете у откривању и спознајама, а неријетко ћете с одушевљењем причати што сте схватили.

Вага

Ваш приватни живот више неће бити толико атрактиван, али неће бити ни проблематичан. Ови дани могли би се описати као равна зона кад се неће догађати ништа посебно занимљиво. Можда ће вам бити мало досадно, али издржите.

Шкорпија

Иако ћете се понекад осјећати фрустрирано, околности, људи и догађаји ипак ће вам више ићи, него што неће ићи наруку у љубави. Зато будите отворени и вјерујте да је могуће да се догоди нешто лијепо. Тада ће вам се то и догодити.

Стријелац

Бићете све склонији скривању својих правих осјећања. То ће каткада изазивати збрку у односима јер другима нећете бити јасни. Пазите да таквим ставом не пропустите добру љубавну прилику или да неко не одустане од наклоности према вама.

Јарац

Најбоље ћете се осјећати код куће гдје можете опуштено уживати у друштву особе коју волите. Неки ће ипак радо излазити и то углавном с пријатељима. Повремено ћете пожељети да је мало више страсти, али увидјећете да то засад не иде.

Водолија

Мирноћа коју ћете примјећивати у личним односима понекад ће вас заиста забрињавати. Прихватите је као прилику да унаприједите своје личне односе ка филозофским нивоима. Збуњујуће јест, али може постати и забавно.

Рибе

Очигледно је да ћете много причати с особама супротног пола. То ипак не значи да ћете тако повећати блискост у односима. Биће много различитих тема, али све ће то изгледати као гребање по површини. Она права осјећања биће још на чекању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана