Дневни хороскоп за 28. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Стоји вам боље расположење и задовољство постигнутим, а још полетније ћете се осјећати када схватите да можете завршити много више од онога што сте планирали. Данас је могуће ријешити проблем који вас мучи у односу са вољеном особом.

Бик

Неке промјене које сте покренули у претходном периоду заживјеће и одмах ћете осјетити растерећење. Скинули сте једну бригу с врата и сада лакше можете да дишете. Добар је моменат да некоме дате до знања како се осјећате.

Близанци

Данас су организованост и концентрација јаки због тога што схватате да морате што прије прионути на посао, јер ћете изаћи ван оквира рока који вам је дат. Вријеме је да са својом љепшом половином разговарате око ситуација које вас муче.

Рак

Данас вас нико не може зауставити по неким пословним питањима. Припремили сте се за један важан пословни разговор или састанак. И у емотивним односима данас ћете бити практични и договорити са партнером заједнички догађај.

Лав

Проблеми постоје да би се рјешавали - тиме ћете се водити данас (или боље речено - тиме ћете мотивисати себе). Данас су могућа креативна рјешења за постојећу проблематику. Дан за нова познанства и контакте са супротним полом.

Дјевица

Данас сте ријешили да некој проблематици приђете на мало другачији начин. Колико ће ово заиста донијети резултате, то ћете убрзо видјети. Само мало добре воље и расположења може вам донијети много у односу са вољеном особом.

Вага

Драго вам је што видите да се неки ваши планови остварују, највише зато што сте свјесни колико сте труда уложили у све ово. Сачекајте да чујете цијелу причу од стране емотивног партнера прије него што кренете да се дурите.

Шкорпија

Данас вас чека битан договор. У одличном сте расположењу, спремни да се појавите и побиједите. Прави је тренутак за комуникацију и јаче покретање приче са неким ко вам је изузетно привлачан. Успјех у свему што предузимате.

Стријелац

Током данашњег дана ћете морати да се организујете да се не бисте погубили у дешавањима којих ће бити на све стране. Стижете на вријеме, само одредите приоритете. Емотивни живот ће трпјети због ваше велике пословне ангажованости.

Јарац

Мало сте неодлучни и стално варирате да ли да се покренете и донесете једну одлуку или да сачекате још мало. Можда је боље да се посветите редовним обавезама. Бићете нервозни и са емотивним партнером, али и са члановима породице.

Водолија

Могуће је да ћете у јутарњим сатима помислити да је лијеп и лагодан дан пред вама. Нажалост, ситуације надаље ће вас оповргнути по овом питању. Нервирање. И са емотивним партнером ћете имати трзавице и напете моменте.

Рибе

Нећете дозволити да понашања људи око вас утичу на ваше расположење. Свјесни сте да се морате посветити обавезама и баталити бригу о другима. Неки потези од стране емотивног партнера дотичу вас дубље него што то желите да покажете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана