Дневни хороскоп за 27. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Посветите пажњу особи која позитивно утиче на ваше расположење. Емотивни сусрет доноси обострано задовољство. Постоје различите околности које вас успоравају, неко не жели да саслуша ваше идеје. Немојте тражити немогуће. Пријаће вам шетња или боравак у природи.

Бик

Важно је да се осјећате пријатно у кругу породице. Осјећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Многе ствари на пословној сцени изгледају другачије него што их представља неко од сарадника. Пријаће вам нека лакша дијета, избјегавајте нездраву храну.

Близанци

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати нове љубавне ребусе. Добро сте расположени и вјерујете да постоји заобилазан начин на који можете да остварите оно што други не могу. Искрени разговор са блиском особом доноси психолошко олакшање.

Рак

Очекује вас неразумијевање или нова расправа у сусрету са вољеном особом. Различито сте оријентисани. Потребно је да довршите неке започете послове, чак и када постоје различита мишљења међу сарадницима. Потрудите се да разријешите своје унутрашње конфликте.

Лав

Дјелујете узнемирено, тешко проналазите своју мирну луку и емотивни предах. Недостаје вам повјерење у једну блиску особу. Избјегавајте непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Неко од сарадника може да одради и ваш дио посла. Слободно вријеме посветите некој интересантној теми, акумулирајте позитивну енергију.

Дјевица

Пажљивије анализирајте вољену особу како бисте одгонетнули дио скривених порука или намјера. Понекад треба употријебити шаховско правило такнуто-макнуто. Сарадници очекују да дјелујете довољно ефикасно и сналажљиво. Важно је да акумулирате позитивну енергију.

Вага

На заобилазан начин можете да остварите своје љубавне жеље. Уживајте у лијепим стварима и уз блиску особу. Неко угрожава ваше пословне интересе, али нема разлога за већу забринутост. Сачекајте на повољнији тренутак када ћете остварити своје намјере. У вечерњим сатима пријаће вам излазак или шетња, опустите се.

Шкорпија

У одређеним ситуацијама уз вас трпи и вољена особа, али ви то упорно поричете са намјером да се ствари промијене у вашу корист. Дјелујете сумњичаво у сусрету са сарадницима. Уколико се превише удаљавате од заједничких тема, очекују вас додатне компликације. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Стријелац

Имате прилику да освојите нечију наклоност. Објасните вољеној особи да вас везују исте емотивне потребе. Налазите се у доброј форми и дјелујете врло позитивно на своју околину. Важно је да реагујете у правом тренутку. Представите позитивну страну своје личности.

Јарац

Постоји добар повод да прихватите нечији позив за сусрет или излазак. Потрудите се да обрадујете и усрећите вољену особу. Разочарани сте нечијим понашањем. Нема разлога да доносите исхитрене одлуке, сачувајте своју пословну позицију. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу.

Водолија

Тренутно љубав и задовољство не иду у комбинацији. Партнер изненада поставља питања која у вама подстичу емотивну нелагодност. Потребан вам је додатни опрез у сусрету са сарадницима и приликом процјене нових пословних прилика. Пријаће вам активан одмор и више сати здравог сна.

Рибе

Добра воља чуда чини, довољно је да видите осмијех задовољства на лицу драге особе и да осјетите нову креативну инспирацију. Увијек постоји заобилазно рјешење. Обратите пажњу на нове информације, важно је да удружите своје интересе са провереним сарадницима. Избјегавајте различите ситуације које вас узнемиравају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана