Дневни хороскоп за 27. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Ослањате се на своје преговарачке манире. Потребно је да се усаглашавате са својим сарадницима око уважавања различитих интереса, да би сви око вас осјетили моралну и материјалну сатисфакцију. Пажња и разумијевање које добијате у кругу своје породице дјелују врло подстицајно. Потрудите се да обрадујете све блиске особе на неки неуобичајени начин.

Бик

Савјесно испуњавате свој дио обавеза и дјелујете врло ажурно приликом испуњавања разних договора које имате са сарадницима. Реално заснивате све своје одлуке и нема разлога да неко утиче на вашу професионалну несигурност. У односу са партнером, нема потребе да упорно понављате ситуације које не доносе жељени ефекат.

Близанци

Имате добар предосјећај и успјех вам се налази на дохват руке. Највише ће вас обрадовати финансијско побољшање и бољи материјални стандард. Осјећате да се налазите на емотивној прекретници и радо прихватате разне изазове. Љубавни догађаји које наслућујете имају своју необичну драж и испуњавају вас позитивним расположењем.

Рак

Доносите низ важних одлука и дјелујете одлучно у својим намјерама пред сарадницима. Преостаје вам да спроведете у дјело све оно што сте уговарали у протеклом периоду. Нема потребе да се расправљате са неистомишљеницима и да губите вријеме на неке споредне ситуације. Понекад је најбоље пратити само унутрашњи осјећај и не причати превише.

Лав

Постоје важни циљеви које можете да остварите у разним фазама или на неки заобилазан начин. Стало вам је да осмислите добру пословну стратегију на основу које ћете успјешно реализовати скоро све што сте и замислили. Наставите да се понашате довољно промишљено у процјени правих вриједности.

Дjевица

Неко вам даје корисне сугестије које лако можете да примијените приликом рјешавања озбиљних питања. Тренутно преиспитујете свој однос са блиском особом у жељи да се што боље разумијете. Имате утисак да вам партнер ускраћује одређене информације из вама потпуно непознатих разлога.

Вага

Понекад треба да прихватите оне најтеже околности да бисте себи и другима доказали да сте довољно дорасли пред најразличитијим изазовима. Ослоните се на своју интуицију. Уз блиску особу све можете да превазиђете на добар начин, нека вас правилно дозирање мудрости, емоција и страсти наведу на заједничка љубавна рјешења.

Шкорпија

У договору са сарадницима сада на успјешан начин можете да ријешите низ важних питања. Наставите да подстичете заједничке договоре и удруживање по разним особама. Потрудите се да неко озбиљно схвати ваше идеје око финансијских захтјева које имате. Важно је да дјелујете позитивно на свијет око себе и да непрекидно постичете вољену особу на заједничке промјене.

Стријелац

Ситуација око вас дјелује врло промјенљиво и тешко је прецизно предвидјети нечију реакцију или одговор. Боље је да се држите провјерених правила и да избјегавате било коју врсту ризика. Одложите неке напорне обавезе док не добијете боље услове или за наредни период. Обрадоваће вас поступак неких блиских пријатеља.

Јарац

Улажете велики напор да остварите позитивне резултате у свом пословном изражавању, али постоји слијед догађаја који ремети ваше планове. Важно је да се правилно организујете и да испоштујете све задате рокове. Склони сте честим промјенама свог емотивног расположења, нема разлога да губите наду или да се удаљавате од партнера.

Водолија

Изненадне промјене на пословној сцени дјелују као додатни психолошки притисак и захтијевају да имате добру концентрацију да бисте се на вријеме прилагођавали у односу на очекивања. Ваша лична срећа проистиче из унутрашње потребе, да се све лијепе мисли и топла осјећања увијек дијеле или размјењују са блиском особом.

Рибе

Потребно је да се растеретите од додатних обавеза, али немате довољно енергије да се ангажујете на више страна истовремено. Жељели бисте да успоставите бољу контролу над новим догађајима у љубавном животу, међутим ништа значајно не можете да учините без претходног договора са својим партнером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана