Дневни хороскоп за 27. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Ова седмица доноси расплитање многих ситуација које су вам задавале проблеме у протеклом периоду. Ви будите коректни, шта год да је проблем ријешићете успјешно у наредним данима.

Бик

Бикове би од самог старта нове радне седмице могла да очекује најава нових пројеката или договора. Будите активни и ништа не препуштајте случају. Дружите се са пријатељима, излазите, пријаће вам веће друштво.

Близанци

Доста тога заосталог из претходног периода чека вас данас, па ће бити логично да се што прије дохватите посла, јер касније можда нећете моћи све да стигнете. За већину Близанаца овај дан није најповољнији за нове љубавне акције.

Рак

Солидан почетак радне седмице је пред Раковима. Покушајте да завршите заостале обавезе и регулишете папирологију коју већ дуже вријеме одлажете. Нема назнака капиталних промјена на вашем љубавном плану.

Лав

Енергија вам неће бити јача страна током овог понедјељка. Не дозволите себи да касните са обавезама, да их одлажете и да од тога правите непотребне проблеме. Опуштенија ситуација и нешто позитивније расположење данас вам дају добру основу.

Дјевица

У овој седмици се отварају прилике да остварите нешто што сте дуго планирали. Иако сте на тренутак помислили да сте у претходном периоду направили погрешан потез, испоставиће се да сте ипак били у праву.

Вага

Ово је седмица у којој ви морате да држите под контролом неке ситуације, сараднике и да неке ствари преусмјерите набоље. Све што вас је кочило и спутавало у претходном период полако нестаје.

Шкорпија

Обављајте оно што вас не умара превише, а најприје се бавите заостацима било да су они кроз обавезе које нисте регулисали, било кроз папирологију и договоре. Много тога позитивног данас можете пружити и на пољу љубави.

Стријелац

У овој седмици вам предстоје могућности да поново покренете ситуације и дешавања од којих сте на неко вријеме били одустали. Уколико желите побољшање односа, сада је вријеме да вашу причу покренете у оном правцу који вам и одговара.

Јарац

Од самог старта нећете бити задовољни темпом дешавања и сметаће вам што морате по пет пута да договарате једну те исту ствар, али тако је како је. Неповољна астролошка клима данас вам може донијети доста компликација у сфери љубави.

Водолија

Сада је прави тренутак да се пресаберете, добро организујете и порадите на оном што је остало незавршено у пословном сегменту. Од вашег конкретног ангажовања и посвећености зависиће умногоме и крајни резултати у сфери љубави.

Рибе

Прилично напет почетак радне седмице је пред Рибама и не очекујте да ће ићи баш глатко, јер ће неке ситуације из претходног периода морати да се рјешавају. Пустите да ствари иду својим током.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана