Дневни хороскоп за 27. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Изузетно расположење учиниће да се активирате и ангажујете по свим питањима која су вам битна. Освајачки менталитет је данас присутан и у пословном, али и у емотивном сегменту. Шармираћете и заводити особу која вам се допада.

Бик

Ако вам се чини да неко од најближих колега није на вашој страни, па чак можда и да вас оговара - вјероватно сте у праву. Могуће је да нећете имати довољно времена да посветите вољеној особи ону пажњу коју заслужује.

Близанци

Врло добро знате какви би ваши поступци требало да буду надаље по једном битном пословном питању, само је потребно да пронађете прави моменат да бисте се покренули.

Рак

Данас се нешто теже сналазите у послу. Имате осјећај да су вам неке ситуације наметнуте и не можете да се прилагодите новом начину рада. Повучени сте у себе, што ће вољена особа и примијетити. Потрудите се да јој објасните ситуацију.

Лав

Коначно можете да одахнете, јер сте привели крају нешто што вас је оптерећавало. Дан је одличан по вас и немојте сједити скрштених руку. Отворени сте за нова познанства и велика шанса је да у вечерњим сатима упознате особу која ће вас одушевити.

Дјевица

Оставили сте позитиван утисак на једну особу и надате се да ће вас имати у виду када то буде потребно. Драго вам је што се ваш рад цијени и што други сматрају да је вриједно подржати вас.

Вага

Потребна вам је подршка и можете је добити током данашњег дана. Ако улазите у пословни договор, имате велике шансе да окренете ситуацију у своју корист.

Шкорпија

Очекујете да ћете успјети све да завршите на вријеме, јер имате планове за викенд и не желите да остављате било шта од обавеза. Не брините - све успијевате да приведете крају.

Стријелац

Иако ће пословни сусрет изгледати као још једно досадно састанчење, испада да се из овога може изродити доста добра пословна понуда. Неке шансе ће вам се отворити. Добро расположење лако преносите у контакт са драгим људима.

Јарац

Фали вам да будете организованији, а ни концентрација није на неком нивоу. Посао може трпјети ако не покушате да се више посветите обавезама. Доста размишљате о једној особи која вас је покренула и надате се поновном контакту.

Водолија

Заиста сте имали намјеру да будете фокусирани на обавезе и да све завршите на вријеме. Међутим, испада да су ови планови били без основе, јер ћете већи дио дана провести у празном ходу и окренутости размишљањима.

Рибе

Неће вам бити право због критике на ваш рад, јер сматрате да нисте заслужили. Могуће је да дође до краће расправе, али изгледа да ћете успјети да истјерате своје. У емотивном сегменту слиједи пад, јер су мале шансе за сусрет са вољеном особом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана