Дневни хороскоп за 27. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује.

Ован

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме прије него што вас неко доведе пред свршен чин и у неугодну ситуацију. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Губите драгоцјену енергију на споредне ситуације.

Бик

Претјерујете у својим очекивањима пред вољеном особом. Неко не жели да вам полаже све рачуне. Пажљивије анализирајте околину и немојте дозволити да вас неко подстиче на ривалске односе.

Близанци

Између вас и партнера влада неповјерење, али изненађења су могућа у оба правца. Не причајте превише. Немојте расуђивати на основу првог утиска. Потребно је да испуните одређене услове и да промијените пословну тактику.

Рак

Потрудите се да будите довољно шармантни пред особом која тестира ваше духовне квалитете и личне способности. У сусрету са сарадницима боље је да се усредсредите на тренутну ситуацију него да се бавите далеким прогнозама.

Лав

Изненадите вољену особу на неки несвакидашњи начин, ако имате довољно маште све је могуће промијенити у позитивном правцу. Неко оспорава ваше идеје или утицај који имате у пословним круговима. Са пар добрих потеза, можете ријешити своје проблеме.

Дјевица

Нечија порука може да се тумачи на различите начине, а за вас је истинито оно што вам је драго да чујете. Будите разумни, тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност или на жељу за превазилажење личних слабости.

Вага

Могући су различити конфликти или неразумијевање, вољена особа као да нема превише разумијевања за ваше ћудљиво понашање. Очекујете позитиван одговор или повратну информацију о пословној сарадњи, међутим све је обавијено велом неизвјесности.

Шкорпија

Ако вам је стало до сусрета са једном особом, немојте оклијевати. Потрудите се да створите љубавну атмосферу. Пажљиво размислите о алтернативним рјешењима која вам стоје на располагању. Нема разлога да доносите исхитрене одлуке.

Стријелац

У сусрету са вољеном особом, потребно је да покажете истанчан слух и широке видике кроз заједничке планове. Задржите професионалну дистанцу, пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева.

Јарац

Вама недостаје стрпљење, а вашем партнеру храброст да се суочи са заједничким проблемима. Смирите обостране страсти. Не допада вам се нечија улога у пословним сусретима, али не треба да се оптерећујете процјеном туђих вриједности.

Водолија

Не желите да покажете своје слабости. Стало вам је до неког, али емотивни епилог зависи од расположења те особе. Улажете велики напор и енергију у своје пословне циљеве, али околина не схвата озбиљно ваше намјере.

Рибе

Боље је да се бавите својим дилемама, него да се уплићете у туђе планове. Останите по страни, зна се гдје је коме мјесто. Полазите од погрешних информација, тако да доносите погрешан закључак. Пословни неуспјех представља логичан слијед догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана