Дневни хороскоп за 27. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Обратите пажњу на контакт са колегама, посебно ако сте имали неких трзавица. Ако се мало потрудите, можете поправити неке односе. Дан добрих пословних, али и материјалних прилика по вас. Једна особа врло интензивно покушава да вас освоји.

Бик

Енергија овог дана вам одговара, јер је све отворено да своје планове остварите и постигнете више него што сте очекивали. Имате велики утицај на друге, искористите то. Неки пут је само мали контакт са симпатијом довољан да се осјећате више него добро.

Близанци

Неке своје планове сте успјели да остварите и сада размишљате како да се поставите пред новим изазовима. Добар дан да кроз размишљање и комуникацију са другима пронађете рјешење за неке пословне ситуације. У емотивним односима пуно доброг расположења.

Рак

Покушајте да сагледате реалније своје позиције. У суштини, врло сте стабилни па прихватите одобравања и заслуге које вам сарадници упућују. Отворени сте за комуникацију са особом која вам се допада. Ипак, чекате њен потез, јер сте сами помало несигурни.

Лав

Нисте расположени да се бакћете превише компликованим стварима па захтјевније обавезе остављате за неки бољи тренутак. Могућност прилива или додатног послића. Врло сте расположени за флерт и авантуру, а данас вам се могу указати велике прилике баш за то.

Дјевица

Енергија овог дана вам одговара и спремни сте да запнете када су пословне обавезе у питању. Одлични моменти за комуникацију са сарадницима. Данас можете у већој мјери покренути контакт са особом која вам већ неко вријеме привлачи пажњу.

Вага

На лак начин можете завршити све оно што вас окупира и оптерећује. Данас се отварају и неке занимљиве пословне понуде. У емотивном сегменту слиједе вам лијепа изненађења и позив на кафу. Додуше, можда са пријатељем или колегом.

Шкорпија

На прави начин комуницирате са пословним партнерима, и зато није ни чудо што постоје шансе да завршите један пословни пројекат или добијете нову понуду. Неразумијевање са неким ко вам је близак или вам се потајно допада, може вас једним дијелом дана узнемирити.

Стријелац

Добра посвећеност обавезама. С друге стране, умијете да на прави начин представите себе, па је и те­ како могуће да вам данас буде понуђено нешто што вам може донијети финансијску корист. Љубав данас функционише без икаквих препрека.

Јарац

Вјероватно ћете имати више воље и подстицаја да радите. Бољу комуникацију имате са сарадницима па ћете функционисати складније. Чекају вас лијепи емотивни тренуци ако имате партнера. Ако сте усамљени, изненадни позив или контакт од симпатије у поподневним сатима.

Водолија

Неке изванредне прилике се могу отворити пред вама. Ако будете превише размишљали, можете себе заблокирати. Пустите да све иде својим током. Одлична комуникација са емотивним партнером, али и могућности за много флертовања И расположења.

Рибе

Период великих пословних активности. Одлично за сваку врсту комуникације, па уговорите битне сусрете. Такође, могућности за финансијске приливе од додатних ангажмана. Неко показује наклоност и жељу да вас боље упозна. Не спутавајте себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана