Дневни хороскоп за 26. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Избјегавали сте одговорност за одређену ствар или сегмент. Сада вам се то враћа као бумеранг и постаје обавеза. Прионите на посао, јер ћете се расправом још дубље заглибити. Расположење за мале њежности и тренутке када сте заједно је у паду ових дана. То је само једна фаза, али партнер не мора имати разумијевања за то. Избјегавајте средства која подижу притисак

Бик

Неочекивано добра сарадња са неким ко је рођен у знаку Шкорпије. Били сте на танком леду, али сте се извукли. Вама је важно да знате шта партнер осјећа према вама. То сада имате. Ваша веза је стабилна. Бикови који су слободни могу имати изливе њежности.

Близанци

Могуће су мање омашке у послу. Концентрације вам није на највишем нивоу, али се трудите да држите корак. Подршка једног Лава. Лако ступате у комуникацију са непознатим и то је ваш адут. Посебно сте занимљиви и привлачни ватреним знацима данас. Заузети Близанци се могу упустити у забрањену авантуру. Проблем са леђима.

Рак

Нисте хтјели да играте прљаву игру, али сте сада у блату до гуше. Размишљате о томе како би било да сте другачије поступили. Потражите савјет адвоката или особе која познаје права. Запустили сте свој изглед, па сте готово непримјетни онима који се допадају вама. Порадите мало на себи и видјећете како пристижу позитивне реакције. Могућа прехлада.

Лав

Оно што ви желите да постигнете још није могуће. Имаћете опструкцију иза које стоји једна Водолија. Припазите се интрига. Када ви волите, онда то чините свим срцем. Неко вам се јако допада, али вам некако увијек измакне. Слободно начините први корак, јер баријере које вам се чине велике су само маска. Могући проблем са срцем.

Дјевица

Имате осјећај да сте нешто пропустили да урадите, али не знате шта. Изгледа као да сте неком дужни услугу или информацију, али да је та усмена обавеза потиснута. Са партнером данас имате доста тога да продискутујете. Проблеми су се гомилали, напетост је расла, а нисте имали праву комуникацију. Слободне Дјевице могу растерећено да очекују ново познанство. Здравље солидно.

Вага

Не могу се сви ћошкови заокружити. Тако је и код вас. Замисли које сте имали се не реализују како треба, а неке никако. Потребан вам је тим сарадника који може то да спроведе у дјело. Хронично сте заузети бесмисленим обавезама, па не стижете да се посветите вашој вези. Слободне Ваге би могле да се упусте у нову, страсну везу. Здравље доста добро.

Шкорпија

Неко вам је стао на жуљ ради ситне користи. Тај не зна коме се замјерио, јер ће освета коју ћете припремити бити сурова. Али прије него што то учините, размислите да ли је вриједно вашег времена. Данас ћете служити као врећа за вјежбање. Партнер има својих проблеме и жели да га саслушате, разумијете и подржите. Можете се осјећати смождено послије тог разговора. Слободне Шкорпије могу упознати неког ко има тешку прошлост.

Стријелац

Осјећате као да вас обавезе бомбардују са свих страна. Имате превише посла, а пријатељи или родбина имају бројне пословне молбе за вас. Добро вам иде и у узлазној сте путањи, али не можете баш све да постигнете. Поново се јављају проблеми од раније. Ви сте убијеђени да је то прошлост, али сада се враћа. Нисте у питању ви, него партнер. Напетост расте.

Јарац

Прошли сте кроз доста турбулентан период. Али сада све одлази у заборав, јер се рјешење назире, и ви полако радите на његовом остварењу. Немате пуно времена за партнера, а понекад ни разумијевања. Пожелите да побјегнете на неко вријеме. Једна Вага би могла да вам пружи оно што вам сада треба. Проблем са повишеним притиском.

Водолија

У један пројекат сте ушли са доста ентузијазма, али сада то не изгледа тако сјајно. Апетити сарадника су се повећали, а ви сте почели да планирате резервну опцију. Потрудите се да чисти изађете из тога.  Осамљујете се и то партнер примјећује. Односи су доста захладњели. Слободне Водолије су спремне за спонтану везу пуну ватре и страсти. Здравље све боље.

Рибе

Лијепо сте испланирали своје послове и обавезе, али вас сустижу малери. Могуће је да вам се покварио неки технички уређај од којег зависи ваш посао. Расположени сте веома романтично и најрадије бисте били сами са партнером негдје у топлом и сигурном. Слободне Рибе су склоне заљубљивању. Могућ улазак у проблематичну везу. Здравље прилично добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана