Дневни хороскоп за 26. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Разговарајте отворено са партнером и инсистирајте на доказивању истине. Не треба да се заваравате илузијама. У заједничком интересу је да се пословно-финансијски ризик сведе на минимум. Коректно поштујте договор. Потребно је да се растеретите сувишних брига.

Бик

Избјегавајте све ситуације у којима се превише узбуђујете. Потребно је да се искупите за пропуст који сте учинили према блиској особи. У сусрету са сарадницима покушавате да наметнете своју вољу. Међутим, мимо ваше воље неко има завршну ријеч.

Пријаће вам већа количина витамина и течности у исхрани.

Близанци

Све чешће почиње да вам недостаје нечије присуство или емотивна пажња. Нема разлога да потискујете своја осјећања и потребе. Јасно вам је да многе ствари изгледају другачије у односу на оно што се јавно говори или предочава у друштву сарадника.

Избјегавајте депресивно расположење и деструктивно понашање.

Рак

Потребно вам је нечије присуство и пажња. Само особа која вам је емотивно блиска, умије да вас орасположи на прави начин.

Имате добар план, али постоје изненадне ситуације које вас ометају да остварите све своје пословне намјере. Избјегавајте сувише напорне и стресне ситуације, опустите се.

Лав

Избјегавајте еуфорично расположење у друштву вољене особе, на такав начин подстичете нову сумњу у своје намјере. Пажљивије анализирајте сараднике и њихову реакцију. Понекад је тешко утврдити праву истину и нечије скривене намјере. Пријаће вам лакша дијета и витаминска исхрана.

Дјевица

Партнер умије да вас орасположи својим идејама. Неке ситуације представљају повод за заједничку срећу и задовољство.

Неко покушава да вас наведе на другачије мишљење, али ви имате своје циљеве и не одступате од започетих планова.

Слободно вријеме посветите рекреацији, опустите се.

Вага

У сусрету са блиском особом лако можете да добијете оно што желите, али то вам више не причињава задовољство. Немојте дозволити другима да вам наметну непотребне обавезе или да ремете ваш уобичајени начин рада. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Шкорпија

Осјећате нови емотивни узлет. Покрените своју машту и заводничке способности када се налазите у друштву блиске особе.

Нема потребе да се експонирате у друштву сарадника, мудро сачекајте завршну фазу у пословним преговорима. Важно је да каналишете своју креативну енергију.

Стријелац

У сусрету са вољеном особом нема разлога да инсистирате на неким споредним догађајима. Консултујете сараднике прије него што донесете коначну одлуку. Више глава може да смисли боље рјешење. Пријаће вам релаксација или сусрет са пријатељима.

Јарац

Потребно је да профилтрирате своја осјећања и мисли, затражите нечије разумијевање за ваше тренутно стање. Предност дајете пословима који не доносе практичну корист. Велика упорност понекад доноси низ компликација у пословним контактима.

Избјегавајте конфликтне ситуације и емотивно ривалство.

Водолија

Боље је да прихватите партнерову идеју, него да правите љубоморну сцену. Избјегавање истине представља погрешан избор.

Немојте се заваравати да је истина све што чујете или да су нечија обећања довољна гаранција за пословно-финансијских успјех.

Пријаће вам витаминска исхрана.

Рибе

Немојте давати обећања која не можете да испуните. Осмијех и емотивне жеље не значе много уколико не постоји чврста намјера. Покушавате да исправите пословне пропусте, нема разлога да превише причате о својим плановима. Важни су резултати, а не коментари. Пријаће вам излазак, шетња или боравак у природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана