Дневни хороскоп за 26. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Нисте сами у послу којим се бавите и не намјеравате да се тек тако прилагођавате новитетима које је смислио неко ко не учествује с вама на пројекту. Можда приступате послу са дозом скептицизма с доста тврдоглавим ставом.

Бик

Покушавате да доведете у ред своје пословне обавезе које су се нагомилале за кратко вријеме. Имате право да се докажете на овом сегменту без већег притиска од стране својих надређених.

Близанци

Показујете већу дозу заинтересованости за свој пројекат о којем сте већ одавно маштали. Покретање саме реализације је одлична солуција, с обзиром да вас планете подстичу на марљивији рад.

Рак

Тешко вас је пратити у ономе што сте себи зацртали као циљ. Не оспоравајте партнерову љубомору јер сте помало увидјели да постоји и трећа особа која вам се отворено удвара па сами одлучите шта ћете да урадите поводом свог љубавног статуса.

Лав

Уколико сте већ одавно уочили да имате довољно добру креативну црту у себи, али и немогућност да је искажете кроз посао који радите не очајавајте јер на нека дешавања не можете тренутно утицати.

Дјевица

Ваша очекивања су велика и нико не оспорава ваш рад, колико се од вас тражи да тренутно сачекате својих пет минута и донесете конкретну одлуку када је пословна промјена у питању.

Вага

Не заборавите оно што сте обећали свом надређеном. Неке ствари се не могу заобићи. Од вас се тражи ангажовање на ономе што је већ одавно требало да се деси, али нису биле прилике за тако нешто.

Шкорпија

Уколико сте склони спекулацијама на вама је да ли ћете солидно добре аспекте искористити у пословању на берзи или ћете остати у свом класичном послу који вам пружа само дозу утјехе уз редовне финансијске приливе.

Стријелац

Када су партнерски односи у питању можете осјећати много бољу енергију тренутно него раније. Имате одличне аспекте који вас подржавају у ставу који имате и заједничким идејама, када је емотивни живот у питању.

Јарац

Уколико увидите да вам је каријера значајно на првом мјесту не заборавите да су и остали сегменти у животу исто толико важни. Када је у питању романса преко поља посла бићете довољно резервисани око тренутне ситуације која вам се намјестила.

Водолија

На пољу љубави не морате нешто претјерано да улажете напоре када је комуникација у питању с партнером. Имате своје теме и подијелите их нешто касније јер се овдје осјећа чак доза незаинтересованости.

Рибе

Имате довољно искуства на пољу посла којим се бавите да су могућа нова радна мјеста за вас загарантована. Бићете о томе обавијештени. У сваком случају, промјена ће вам пријати у већој мјери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана